pendejo Публикувано Май 3, 2006 Публикувано Май 3, 2006 качих в gmail-a едно от парчетата, които записахме наскоро, ако на някого му е интересно, нека прослуша казва се Всеки Мрази Красивите и Умните Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 aaaaa Много яко къде сте го записвали това парче....жиците са брутал Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Лелеееееееееееее...голяма лудница!!! ...много е добро!!! "Всеки мрази красивите и умните"... Цитирай
circles Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 я го знам бе слушах го от строежа.ком още преди време добро, много добро!! ще се посещава шипка на 17ти, наживо - най добре! Цитирай
t-rex Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 aaaaa Много яко къде сте го записвали това парче....жиците са брутал ми записахме го при Бохата само че вече там се разтури работата за жалост. Цитирай
jFog Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Окабелената част(жицата) ме фърли по тъча.. внимавали ли сте с текста да не е бутален или така е излязал просто? Цитирай
t-rex Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 Окабелената част(жицата) ме фърли по тъча.. внимавали ли сте с текста да не е бутален или така е излязал просто? питай фронтмена . той е поета. ние само клатим глави. Цитирай
beaggressive Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 (Редактирано) текстчето просто така се получи, но беше нарочно всъщност ми се случи една случка, която беше ярка и натрапчива и много улесни нещата. Редактирано Май 4, 2006 от beaggressive Цитирай
beaggressive Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 http://store1.data.bg/funkypryzhki/ тук има още няколко неща, в случай че някой е имал щастието да не ги чуе :twisted: и мерси за милите думи, още малко и ще се разхлипам, хлъц... все още имало хора, които милеят за хубавата българска естрада Цитирай
jokeman Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 Лелеее, напомнихте ми за Контрол, давайте все така Цитирай
Stone Free Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 (Редактирано) Верно сте лудница!!! Качете още неща на Гмайла, че да ви се кефим и в чужбина Редактирано Май 4, 2006 от Stone Free Цитирай
pendejo Отговорено Май 4, 2006 Автор Отговорено Май 4, 2006 иха, колко много положителни отзиви http://www.bleedingnose.net/mluk/ оттук можете да си надърпате по-старите записи на бандата (действа и от чужбина) Цитирай
beaggressive Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 е как няма да са положителни, на всеки му се иска да приеме, че е от красивите и умните... но както е казал дедо франки запа, ние грозните копелдаци сме мнооо повече :twisted: Цитирай
Recommended Posts