TheKhan Отговорено Август 12, 2012 Отговорено Август 12, 2012 (Редактирано) Поръчвал съм директно от Томан и досега не съм имал проблем. Ако пазариш директно, при евентуални проблеми нещата се оправят много по-лесно, имаш си човек който ти е обработил поръчката и можеш да комуникираш с него по всяко време. Имаш 3 години гаранция от Томан, до 30 дни след получаване на стоката можеш да я върнеш и да си получиш парите обратно, директната поръчка идва доста бързо и можеш да проследяваш пратката. Вярно е, че транспорта е 30 евро, но според мен ако се купува скъпа стока си струва да се поръча директно. Редактирано Август 12, 2012 от TheKhan Цитирай
Fats Отговорено Август 12, 2012 Отговорено Август 12, 2012 Чудно защо ли моите поръчки в Динакорд пристигат за двайсетина дена? И не знам в някой от двата магазина да се обажда жена. Аз контактувам само с този на Петте кюшета и до този момент не съм имал проблеми. Последната поръчка беше за едно баскомбо на Ампег, което пристигна точно за 18 (осемнадесет) дена. Една малка подробност при поръчките, до всяка цена в каталота на Томан има три "парички", трябва и трите да са зелени, соето значи гарантирана складова наличност и бърза доставка. Даже една от тях да е жълта, доставката се забавя осезаемо. Цитирай
Chefo Отговорено Август 13, 2012 Отговорено Август 13, 2012 Конкретно за Томан виждам че продават най-новия стандард 2012-та, а 2008-ма не...аз затова питах за другия сайт-а и цената изглежда най-добра от всички други сайтове. Цитирай
lyu_records Отговорено Август 13, 2012 Отговорено Август 13, 2012 Чудно защо ли моите поръчки в Динакорд пристигат за двайсетина дена? И не знам в някой от двата магазина да се обажда жена. Аз контактувам само с този на Петте кюшета и до този момент не съм имал проблеми. Последната поръчка беше за едно баскомбо на Ампег, което пристигна точно за 18 (осемнадесет) дена. Една малка подробност при поръчките, до всяка цена в каталота на Томан има три "парички", трябва и трите да са зелени, соето значи гарантирана складова наличност и бърза доставка. Даже една от тях да е жълта, доставката се забавя осезаемо. Това е защото не се обаждам в магазините, а в централния им офис. Телефоните са на сайта им. Когато ходих до техния магазин в Дружба ми казаха, че за поръчки да се обърна към "централния им офис", който е пак там но отзад в съседната сграда. И после започваш да чакаш, чаакаш, чааакаш, чаааакаш...!?!..! Цитирай
Chavdarov.! Отговорено Август 13, 2012 Отговорено Август 13, 2012 Не би трябвало не мен ми идват за 2 дена ако говориш за мюзик лърлд поръчвай http://www.musicworld.bg/bg/c_2725/Music_Instuments.html от тук ! Цитирай
lyu_records Отговорено Август 13, 2012 Отговорено Август 13, 2012 Става въпрос за продукти които не са налични! Оставаше и наличните да неидват! Цитирай
Recommended Posts