avaavaava Отговорено Май 5, 2006 Автор Отговорено Май 5, 2006 добре де, що не го купи де тамън щях да ти идвам редовно на гости... НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ както се казваше в една друга реклама Ми що то не е късно ..ама и нали минах на лампи...тогава се чудех. Иначе то неудобното е че хората треа да ги карам да мъкнат...от зад океана а те са си американци.. И не на последно място жената само ме гледа със зорко око к'во купувам к'во продавам -нали се сещаш Цитирай
avaavaava Отговорено Ноември 12, 2007 Автор Отговорено Ноември 12, 2007 (Редактирано) Да не пускам нова тема ще питам в тази.. Кой от сегашните модели глави на Рандъл наподобява(поне малко) звука на Warhead? Има ли нещо по-добро на Рандъл според вас за такъв стил(агресивен метъл) музика от Warhead в днешно време? Или си е най-добре Warhead-че? Има сега разни глави от 300-500 до 1000 евро за тях какво мислите(за Рандълските говорим).Те са някъкви хибридни или с по една лампа и мовсети.Имат ли очарованието на на Warhead? Редактирано Ноември 12, 2007 от avaavaava Цитирай
avaavaava Отговорено Ноември 13, 2007 Автор Отговорено Ноември 13, 2007 Никой ли няма да препоръча някакъв Рандъл? Цитирай
synchu Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 Да - MTS серията - Modern,Ultra, Treadplate, SL+ modules. Не - не мязат на Warhead Да - на мен специално MTS ми харесват значително повече. Цитирай
avaavaava Отговорено Ноември 13, 2007 Автор Отговорено Ноември 13, 2007 Аз искам транзистор - повече "ряз" има ама няма скъпи модели транзистори днешно време.. Идеално би ме устроил "Warhead"-подобрен..ама..... Цитирай
synchu Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 Аз искам транзистор - повече "ряз" има ама няма скъпи модели транзистори днешно време.. Идеално би ме устроил "Warhead"-подобрен..ама..... В какъв смисъл подобрен? Освен това ако ти трява ряз и Даймбег самия (лека му пръст) в края действаше с Krank, който не е транзисторен. К'во значи скъпи/евтини - то или звучи или не. Транзисторите струват по-малко, 'щото средностатистическия мат'риал за изработката им е по-евтин от ламбетата. Цитирай
TONY Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 (Редактирано) ^ повечето пъти със Сънчо сме на еднакво мнение готините ампове са си готини. Аваава - не се надай на подобен - с разните рандали дето съм пробвал из нашите земи- имат яко резачка , но не са готини - и още по важно не се надай да ти заместят уорхеда. MTS серията - да. (Но по принцип) Ако искаш точно на Даймбег - уорхед. Или предния модел - който едва ли ще намериш. Знам ,че си Даймбег фен - ако можеш купи си уорхед и слагаш точка. Ако искаш да наподобява - ами пробвай наличните Рандали от Фактор. Още по добре - на някой съфорумник - ако може да го пробваш с група - щото едно е амп да звучи самостоятелно - друго в контекст на банда. Помня, че Росен от магазина на Фактор, малко преди да почине - прави трибют на Даймбег във фенса и с рандал от Фактор - изкара доста сносен Дайбек саунд. Лека му пръст на Росен - голяма загуба за ъндърграунд метъл сцената у нас. И ако си противореча - това, че на мен не ми харесват (като съм ги пробвал и от тези които съм пробвал) , а в ръцете на някой друг - са ми прозвучали , не е показателно - ампа е нещо като инструмент сам по себе си - дори и опрделен амп да не ми получава симпатиите - зависи и кой свири на него и какъв звук докарва. Пак случай с тези сток рандали от Фактор - имаше промоция на диджитек - след това джем - няколко добри китаристи се качиха и ампа беше от тези рандал Г2 - ако помня добре - и не звучаха особено впечатлително. Накрая свири Дарин Василев ( по мое мнение най добрия български китарист) и изкара звук. Тоест и от Рандал може нещо да излезне - зависи кой свири на него. Има и такъв момент - Уорхеда може да е бил Даймбег машината - но това не значи, че всеки който го купи ще просвири като него.(прозвучи!) Сумати хора купили си ПРС - Сантана модел се оплакват - ами тази китара е Сантана сигничър -направена е по спецификации на Карлос и това ,че не пасва на Джони и Еди (например) си е техен проблем ( да са си купили стокови ПРС-ки например) - за Карлос си е екстра. Редактирано Ноември 13, 2007 от TONY Цитирай
avaavaava Отговорено Ноември 13, 2007 Автор Отговорено Ноември 13, 2007 Аз искам транзистор - повече "ряз" има ама няма скъпи модели транзистори днешно време.. Идеално би ме устроил "Warhead"-подобрен..ама..... В какъв смисъл подобрен? Освен това ако ти трява ряз и Даймбег самия (лека му пръст) в края действаше с Krank, който не е транзисторен. К'во значи скъпи/евтини - то или звучи или не. Транзисторите струват по-малко, 'щото средностатистическия мат'риал за изработката им е по-евтин от ламбетата. Ам на Даймбек звука накрая с ноата банда просто не ме кефи с "кранк" дето свири....просто нема го некакси хъса ,и "онзи" звук дето кара Ората да се ръгат и да праят погото...(това си е моята преценка -нека не спорим относно нея, а и темата е друга.) Цитирай
synchu Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 Тру тру :) Не споря никак. Това са си твоите предпочитания, така че няма к'во да се месим... Но звука на Warhead без Warhead си е сложна работа Така че търси Warhead Цитирай
avaavaava Отговорено Ноември 13, 2007 Автор Отговорено Ноември 13, 2007 Ем търсим пак по Германия настаро нещо щото ново няма и на склада... Цитирай
Recommended Posts