jokeman Отговорено Май 9, 2006 Share Отговорено Май 9, 2006 Охаа аз ще се радвам на тия моменти и за Вас момци! Евала за тва Word Up, знаех си, че KоЯн са гепили идеята от некъде да напраят кавър на тая песен, хахах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 9, 2006 Share Отговорено Май 9, 2006 (Редактирано) Грешка, грешка Да знаете че имаше такава група и във Варна Ми аз за варнеската "Каспър" си помислих. Не са ли те? А ако са те, за6то на китарите не е Жоро "Металиката" ? Редактирано Май 9, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dorchester Отговорено Май 12, 2006 Share Отговорено Май 12, 2006 Ми аз за варнеската "Каспър" си помислих. Каспър от Варна с клавиристка? не мой, брафчед. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 12, 2006 Share Отговорено Май 12, 2006 Ми аз за варнеската "Каспър" си помислих. Каспър от Варна с клавиристка? не мой, брафчед. Не бях обърнал внимание Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 14, 2006 Автор Share Отговорено Май 14, 2006 Ей тука изкопах още някакво записче тип "демо/репетиция",още по-старо е даже от горните.Играх си да кача от касета на мп3,но касетката беше доста изстрадала - все пак се разбира за какво става въпрос.Освен гореизброените тук свири още един пич - Дани,който от близо 4 години е в Щатите,загубихме се и с него,д'еба... Casper - Everything About You Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bradata Отговорено Май 14, 2006 Share Отговорено Май 14, 2006 Евала! Старо, но златно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Май 15, 2006 Share Отговорено Май 15, 2006 Ей Антонио,ще ме съсипеш бе човек!!!И това е много добро! :Много готина група си бяхте,ама к'во стана... :wall: П.П....т'ва не е ли първото парче което записахте? :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Май 15, 2006 Share Отговорено Май 15, 2006 Бравос! Яка банда сте били ! Лонг Лив Рок'н'Рол !!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoSoul Отговорено Май 17, 2006 Share Отговорено Май 17, 2006 Язък кущунски.... съберете се пак бе хора, свирете пак Не ви ли е ясно че от свиренето отървия няма - рано или късно пак ще ви опре до големия джангър и ше ви е яд че сте прекъсвали Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 20, 2006 Автор Share Отговорено Май 20, 2006 Е,радвам се,че са ви допаднали тези "усмивки от старите ленти"... Ще ми се да бяхме записали и нещо наше,ама... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
teodo6ko Отговорено Юни 14, 2006 Share Отговорено Юни 14, 2006 (Редактирано) Тонко, бате ти разби всичко децко в мен!!!!!!!!!!!!!!!Ще се поболея!!!!!!!!!!!!Какви времена бяха само!!!!!!!!!!!!!!На тия записи аз съм бил на 16 години е*а си колко време мина от тогава!!!!!!!!!!!!!!Евала момче ти разбули стари спомени у мен!!!Благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Редактирано Юни 21, 2006 от MDFk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Юни 21, 2006 Автор Share Отговорено Юни 21, 2006 И един "Джак Даниелс" с много лед,Тоше! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Октомври 1, 2006 Share Отговорено Октомври 1, 2006 Охаа аз ще се радвам на тия моменти и за Вас момци! Евала за тва Word Up, знаех си, че KоЯн са гепили идеята от некъде да напраят кавър на тая песен, хахах Евалата песен кавър на '94 година е Уърдъпът в изпълнение на дъ Гън. Та тия пичове го бруталясаха т'ва парче. Много яки хави 'е що не съм ги чул досега върнаха ме по морета абитуриенски простотии. Що няма сега такива банди. О неразумний юроде поради що се срамиш да свриш рокендрол, а залиташ по шведски ма.. две каси, метал зон и прочее дилеи. неска ровим из авторската ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Април 9, 2007 Автор Share Отговорено Април 9, 2007 След като си имаме вече раздел "Кавъри" си позволих да си преместя тази тема тук - къде от носталгия,или пък заради това,че съм я пуснал преди около година,знам ли... Както и да е,вече минаха 7 години от тогава (тези псевдо-записчета),за едно парче - близо 8,цяла вечност,еба ти... Това е единственото,което ми остана от тази група,за която давах толкова много. Хвълете едно ухо,ако имате желание. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Април 11, 2007 Share Отговорено Април 11, 2007 Остава само да туриш линковете на некои бял сървър,че има тука двама трима глезльовци дету само мрънкат че от дата-та само нанайци. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts