flash_max Публикувано Април 30, 2006 Публикувано Април 30, 2006 някой може ли да ми даде схеми за дисторжън. на мен не ми трябват ,за един приятел са ,но ще съм ви благодарен ако намерите нещо да пуснете по темата. Цитирай
Overdrive Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 момент да видя кво по въпроса с дисторшъна имам на харда... ммм... някаде към 200-250 схеми. По конкретно? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Tърси в гугъл нещо като: " schematics" Ще открие бая неща. Цитирай
stratocaster Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 форума има функция ТЪРСЕНЕ. бая има изписано по тая тема Цитирай
flash_max Отговорено Май 1, 2006 Автор Отговорено Май 1, 2006 благодаря на вси4ки,реших проблема Цитирай
Nikifena Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Бая е изписано и има още много да се пише Ето 1 сайт който ми харесва много http://ustomp.com/ ПС: 1 от схемите не беше баш като хората, за това преди всичко проверка, ама така е навсякъде по нета Не се доверявайте на всичко което има в интернет Цитирай
flash_max Отговорено Май 2, 2006 Автор Отговорено Май 2, 2006 Бая е изписано и има още много да се пише Ето 1 сайт който ми харесва много http://ustomp.com/ ПС: 1 от схемите не беше баш като хората, за това преди всичко проверка, ама така е навсякъде по нета Не се доверявайте на всичко което има в интернет въпрос към хората,които се занимават със създаването на ефекти-от къде взимате платки,кутии,4асти и т.н.т? Цитирай
Overdrive Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 от къде взимате платки,кутии,4асти и т.н.т? ти сам си отговори - от магазина за части, за платка можеш да ползваш пробна - с много дупки, като връзките правиш с кабелче или с изводите на частите, можеш и да си направиш(ако те интересува можем да ти кажем как става номера), но е голяма играчка, а ти щом не знаеш къде се продават части, значи едва ли ще ти се занимава да си направиш платка Цитирай
Recommended Posts