immortal__ Публикувано Юни 27, 2011 Публикувано Юни 27, 2011 Здравейте, Интересува ме, някой ако може да ми даде съвет, къде мога да дам 2-а hi-fi говорителя за пренавиване, някъде тук в София.. Четох че ако се пренавият читаво, и този който ги пренавива знае всъщност какво прави, резултата би трябвало да е повече от добър.. Поздрави! Цитирай
lyubohar Отговорено Юни 27, 2011 Отговорено Юни 27, 2011 http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/100064-dhaaiiio-ia-aiaidheoaaee/page__p__647340__fromsearch__1#entry647340 Ползвайте търсачката. Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 28, 2011 Отговорено Юни 28, 2011 My linkhttp://govoriteli.com/ Не е в София, но човека наистина знае какво прави! Цитирай
Belgarad Отговорено Юни 30, 2011 Отговорено Юни 30, 2011 След като Parni_Valjak ми препоръча две фирми, избрах си Соло тъй-като беше по-близко до нас. Дадох им говорителите, малко се позабавиха с ремонта, но пък цената и качеството на работата компенсираха. Тъй, че аз бих ти препоръчал тях. Координати на фирмата има My link . Цитирай
aPa4i Отговорено Юли 2, 2011 Отговорено Юли 2, 2011 (Редактирано) Заради системните реклами на Вашата дейност във форума и липсата на рекламни отношения с muzikant.org, получавате 20 дневно наказание. Това не е първият път, в който съм Ви предупреждавал, но явно без успех. Редактирано Юли 2, 2011 от IgniteAll Системна реклама + бан награда! Цитирай
aPa4i Отговорено Юли 3, 2011 Отговорено Юли 3, 2011 Чудно как може да се рекламира фирма "Соло" а моите ги трият... или да трият всички реклами, или не Цитирай
walxo Отговорено Януари 31, 2012 Отговорено Януари 31, 2012 Здравейте , Имам такава молба: Ако някой знае къде се пренавиват говорители във Варна моля да помогне.Предварително благодаря Цитирай
tqnata_bs92 Отговорено Февруари 1, 2012 Отговорено Февруари 1, 2012 Човека се казва Николай Тел.307-644 на сервиза. За адрес незнам но те ще ти го кажат . Пренавивал ги добре . Цитирай
Recommended Posts