Putniq Bega4 Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 А вие като сте толкова отворени ...."Що не ходите на майната си" Стойте си вкъщи пред компа и псувайте България....убитаци пшшшшффффффффф ееееееей я по-леко с тона. Нема да обиждаш колегите си от форума, юнак! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 5, 2006 Автор Отговорено Май 5, 2006 :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
вибрация Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 Ай стига глупости ве... На всички е ясно, че всичко зависи от няколко човека. Кърт Кобейн да не би да бе най-добрият китарист и вокалист в света!? Ама е знаел какво да прави. Е плаща с душата си накрая, ама така е... за да има равновесие в света. Той и Били Гейтс наскоро се разжалва като най-богат човек в света, ама не можел да се поразходи на спокойствие и трябвало да бъде изолиран и т.н.. Всичко си има цена. Не само като пари. Въпросът е да си уцелиш времето и мястото. Или да хванеш вълната и да изплуваш отгоре. Компаниите умират. Демо-записите постоянно качват качеството си и вече не са никакви демо записи, а направо студийни. Времето, времето приятели... То е в нас и ние сме в него... нататък го знаете. Трябва да имаш какво да кажеш... защото много малко хора разбират от бързи пръсти, джаста-праста фънки груув, басо профундо, клавирни овертюри и пет октави диапазон на гласа... Хората искат да им свириш, да им пееш. Що мислите, че се навъдиха такива латино-диви като Марая Кери, Наталия Орейро, Шакира, Джей Ло... Ми щото Тони Мотола (шефа на Сони-Америка) обича да чука пеещи латиноамериканки. Нашия Митко Пайнера... и той така. Цитирай
pampi Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 Що мислите, че се навъдиха такива латино-диви като Марая Кери, Наталия Орейро, Шакира, Джей Ло... Ми щото Тони Мотола (шефа на Сони-Америка) обича да чука пеещи латиноамериканки. Нашия Митко Пайнера... и той така. А баш П.П. Само не разсбрах, тея дето толкова много ги знаят работите, защо просто не подминат статията и темата и не спрат да се правят на най-големите отворковци.Статията си е супер. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 16, 2006 Автор Отговорено Май 16, 2006 Абе искам да питам ....каква точно е разликата между матричните цд-та и "Арките" (shame on me) Цитирай
bonzo Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Абе искам да питам ....каква точно е разликата между матричните цд-та и "Арките" (shame on me) Матричните се правят във Фабрика и самата матрица струва около 2000лв.,а другите са правени на комп.Ако съм в грешка моля по-миличко ме напсувайте Аз съм за самоиздаването,защото иначе нищо не правиш.Плюс това има фирми,които ти записват дисковете и ти правят щампите с/у нормални пари. Цитирай
hypermusic Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 мн. хубава статия- не открива топлата вода, но акцентира върху определени уловки, които могат да окажат негативно влияние, и избягването им Цитирай
Sad But True Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 Принципно тези неща се знаят, за мен обаче статията беше полезна с това ,че Принципно тези неща се знаят са систематизирани и изложени на достъпен език. Цитирай
pendejo Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 може да си го принтираш и да отмяташ по пътя Цитирай
MDFk Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 Статията е желязна. Не всички знаят как е най-добрия и изпипан начин по който да искаш да си покажеш музиката. Аз не знаех например - и не ме е срам, имах друга гледна точка по въпроса. Цитирай
Sad But True Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 може да си го принтираш и да отмяташ по пътя Да,и това е идея Цитирай
Recommended Posts