RaverWild Отговорено Август 11, 2011 Отговорено Август 11, 2011 Аз виждам че Mit@k@ спря да се обажда, вероятно разочарован от отговорите, но си е така - каквото и да пожелае което отговаря на изискването за хубаво звучащо пиано, е в един друг ценови диапазон над неговия. И не го казвам да го засегна, а просто защото може би досега не се е интересувал и не знае. Подкрепям казаното дотук, като съвети. Иначе в идеалния вариант ако само пиано е целта, то може би цифровите биха били точното попадение, но за да се аргументирам с цените, ето пример от магазините от които аз пазарувам, цените са в канадски долари: *** магазин Лонг § МакКуейд, категория цифрови пиана, кликни за да се отвори *** и естествено перфектния избор - аналогово пиано. но разбира се опираме и до проблема със съседите, заради който аз лично направих компромиса за електронни барабани спрямо аналогови ама няма как всички правим някакви компромиси Цитирай
maddenn Отговорено Август 11, 2011 Отговорено Август 11, 2011 2. Зависи от модела. Принципно са еднакви, МИДИ кийборда е просто синт без звуци, но доста често МИДИ клавиатурите имат повече контроли. Примерно 10 фейдъра и 10 ротари пота, които се ползват за управление на функциите на софтуера (настройваш си кое какво да регулира). Или пък група за управление на просвирване/запис: Begin/Previous/Pley/Pause/Stop/Next/End. Или специални падове за дръм пъгините. 3. Доста често съм виждал да свирят със синтове 5 октави, така че може. Зависи какво свириш и какво ти трябва като функционалност. Значи да разбирам, че Миди имат повече функции..?.. а може би и синтезатора има нещо, което те нямат? а какво е синтове, това на миди клавиатура ли е - от 3.? Цитирай
ludio klavirist Отговорено Август 11, 2011 Отговорено Август 11, 2011 миди клавиатурата сама по себе си не издава звук , тя само командва някакъв саунд модул , компютър или друг клавир . синта си е машинка с клавиатура и компютър за синтезиране или възпроизвеждане на звук. образно казано МИДИ клавиатурата е клавир без душа Цитирай
soggy.limp.biscuit Отговорено Август 14, 2011 Отговорено Август 14, 2011 Аз си имам синтезатор Casio wk 1300. Звука на пианото си е точно копие на хубаво истинско пиано. В пъти по-добър е от ямахите, които съм чувал, а те не са никак малко. Има си и бая ефекти, и този модел ако го намериш ще си е за много прилична сума от сорта на 250-350 кинта зависи си от хората. Само да ти кажа че вече не се произвежда и може и да си намериш и похубаво, но ако си за касио наистина ти препоръчвам да си вземеш от тяхната серия WK. Останалите не стават. Е чак пък да не стават... ; ) Цитирай
pnio Отговорено Септември 16, 2011 Отговорено Септември 16, 2011 А какво ще кажете за Yamaha PSR-350? Много стар ли е модела, вади ли добър звук, може ли да се свърже към компютър? Един познат го продава на цена към 200 лв. и се чудя дали си заслужава. Цитирай
RaverWild Отговорено Септември 26, 2011 Отговорено Септември 26, 2011 (Редактирано) А какво ще кажете за Yamaha PSR-350? Много стар ли е модела, вади ли добър звук, може ли да се свърже към компютър? Един познат го продава на цена към 200 лв. и се чудя дали си заслужава. на въпроса за хубавия звук - зависи - най-добре иди го чуй наживо. а за другото - имаш интернет - ютюб като начало за звука, да го чуеш, пак на живо най-добре ще прецениш. колкото до другите ти въпроси ето сайта на Ямаха да си видиш сам годината - 2001 и един друг да си свалиш книжката (че на сайта на Ямаха май искат да се регнеш за да свалиш...) - чети и си виж каквото ти трябва. ясно се вижда на картинката под номер 28 - миди ИН и миди АУТ. psr-350 - yamaha.com yamaha psr-350 manual ПС: дали си "заслужава" зависи от целите ти за какво ще го ползваш. така че отговора най-добре го знаеш само ти. понякога машината която ще ти свърши най-добра работа е тази която не подозираш Редактирано Септември 26, 2011 от RaverWild 2 Цитирай
Alfa Romeo Отговорено Октомври 13, 2011 Отговорено Октомври 13, 2011 Здравеите колеги.Може ли някой да ми каже възможно ли е това-http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%932216057/%D0%B7%D0%B0-/-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0-korg-pa-800-yamaha-tyros-3-/-4-yamaha-dm1000v2-di.Много моля за отговор.Благодаря преаварително. Цитирай
RaverWild Отговорено Октомври 13, 2011 Отговорено Октомври 13, 2011 Music.plaza ООД, е утвърден дистрибутор на различни потребителска електроника. Ние сме специализирани в широка гама от продукти като клетъчни phones.Example мобилен телефон, телевизор, фотоапарат, лаптоп, музикален инструмент .. (ETC) При 50% отстъпка. всичко е възможно когато продава китаец. погледни че си е транслирал обявата набързо с гугъла. писал си е човека доставка има всяка седмица с кораба. дали ще достави на теб незнам. понякога трябва да се рискува, но аз лично точно с това не бих. Цитирай
RaverWild Отговорено Октомври 13, 2011 Отговорено Октомври 13, 2011 (Редактирано) опс, извинявам се за двойния пост, имах проблем на компа Редактирано Октомври 13, 2011 от RaverWild Цитирай
Recommended Posts