Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Да, де в последния не, ама в предишните..... тука стана тема за скучаещи.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено

Спокойно, аз гледам...и си го мисля това още от сутринта..Ще видим. :dance:

Отговорено
според мен трябва да се пита колежката sexy singer - тя ги знае тия работи....

Тя е на временна "почивка", питайте "я" другата седмица. :P

По темата моля, защото вече наистина съм й дигнал мерника!

• 2 weeks later...
Отговорено

Много рядко ве че си позволявам да пиша по този начин,съжалявам не се здържах!!

1. По темата са взели отношение хора които нямат нищо общо с пеенето, ей така да напишат някоя глупост за спорта.

2.Секса действа положително и е мед. доказано а друг е въпроса че на някой им се отваря парашута веднъж на 6 месеца е друг въпрос.

3.Ако някой си мисли че като не прави секс преди концерт ще покори БГ

сцената жестоко се заблуждава.

И все пак ако някой иска да стане много добър както казват някои колеги мога да му помогна , имам един познат който е ветеринарен лекар който кастрира прасета, кучета ,котки,магарета и т.н.т .По този начин ако вие се подложите на тази козметична операция няма да ви се налага да правите секс

и ще бъдете неповторими направо гениални.Ако пък се съберете с други такива може да си направите група Mr.KASTRAT

Отговорено
Много рядко ве че си позволявам да пиша по този начин,съжалявам не се здържах!!

1. По темата са взели отношение хора които нямат нищо общо с пеенето, ей така да напишат някоя глупост за спорта.

2.Секса действа положително и е мед. доказано а друг е въпроса че на някой им се отваря парашута веднъж на 6 месеца е друг въпрос.

3.Ако някой си мисли че като не прави секс преди концерт ще покори БГ

сцената жестоко се заблуждава.

И все пак ако някой иска да стане много добър както казват някои колеги мога да му помогна , имам един познат който е ветеринарен лекар който кастрира прасета, кучета ,котки,магарета и т.н.т .По този начин ако вие се подложите на тази козметична операция няма да ви се налага да правите секс

и ще бъдете неповторими направо гениални.Ако пък се съберете с други такива може да си направите група Mr.KASTRAT

Един човек да каже нещо смислено :greenball:

Отговорено

За мен това е една от добрите теми във форума.Не писах нищо,защото малко или много,мнението ми се припокрива с някои от вече дали своето.

...и какво стана сега,няма я басистката да вдига бойния дух,честито на опозицията :exclaim:

Отговорено

Аз гледам" .....

.... а какво ми се случи преди няколко дена,.... леле!

Та имах обичаен урок по пеене, е да, но предната вечер строших една дискотека, така де -Амор ,ще си искам дринка за рекламата ;)

и я троших до 4 сутринта. Последствието: урокът от обичаен ме втрещи със и виж ти и ситуация:....едно че диапазонът ми се беше поизрязал, не внимавах, не се съсредоточавах, мисълта ми още се носеше блажено алкохолизирана , че и на няколко пъти ми се доприпада (ужас!)

Естествено, това мое поведение доведе до въпроса - какво ти става", след което си признах.

и тук идва най-важното - учителката ми подробно обясни за въздържанието от нещата, които отнемат от "физическата И психическа енергия -така де, от ЗАРЕДЕНОСТТА на певеца и зачете СЕКСА на едно от първите места.

...което не значи че трябва да се кастрирате (сакън не!)

просто ,както bobalan спомена - около 10ина часа преди изява, леле май е много ;)

...но важи и за китаристите , че и наред :blink:

Отговорено
:D Добре поне, че за музикантите е 10 часа... Аз имам едни приятели, които тренират колоездене и за тях този минимум, в който не трябва да са правили секс или да са мастурбирали е 10 дни... Направо не им завиждам... :D
Отговорено

Чесно казано преди концерт изобщо мисълта не ми достига до темата СЕКС,обикновено тогава се занимавам с нещата свързани със свиренето.НО след като слезна от сцената и:си почина 10 мин,пия една бира :angry: ,ме хващтат лудите и... ;)

Иначе незнам мисля че съм правил секс преди свирене но немога точно да си спомня,което автоматично означава че за мен това не игре роля за силите или нещо такова.... :D

Ако някой смята че му пречи,взима мерки и нещата са си нормални.Все пак хората не са"COPY-PASTE"-еднакви и вероятно за всеки е различно... :D

:D:D:angry::D:curse:

Отговорено

Walrus, виждам че си със здрав... опит ;)

Би ли казал, а какво ти влияе преди сцена? Какво прави гласа ти по-различен /независимо - паднал, или диапазон, мощ,...каквото и да е .../

Отговорено

Не съм 'фронт певеца'(така да го нарека)при нас,но в крайна смедка винаги когато излезнем на сцена и сме се смачкали от репетиции това си е оказвало видимо влияние.Та за темата:1.гласът ми е нисък и пея бек вокали,но ако съм репетирал(пял)достатъчно колкото и секс да правя ще си изпея нещата 2.Обаче не знам какво е да си гласът в групата,мисля че съм чувал нещо по темата от моя 'мондар' но не съм сигурен.

Басистката е можеби права,че тук трябва да си оставят мненията само вокалисти,но като цяло всякакъв коментар по въпроса е от полза и може да се научи нещо ново. :read:

Аз обикновено гледам големите групи :ph34r: ,по този въпрос няма как да ги пита човек,но погледнато от тази гледна точка:Големите групи защо са големи-защото са перфектни(на сцената)-следователно дори и секс преди концерт не им пречи.

Значи,няма не мога,или утре ще се наложи да се докажеш(пред някой продуцент например)и ще се насереш.Ако нещо не става-репетиции. :guitar: :virtuoz: :violin: :singer:

Ако поради някаква причина гласът не се чувства дабре обикновено вокалистът ни го изтезава до момента в който започне да го контролира(надявам се разбирате какво точно имам предвит).

Пробвай същото(много готино звучи като става въпрос и за секс-нали:)),и ще видиш при теб как е,когато си намериш формулата я използвай.Лошото е че за всеки е различно B) По някога не мога да изпея разни неща,имам чувството че ми дерат гърлото с шкурка,но след време това се оправя и вече не ми е проблем да го контролирам.Пробвай да пееш като за последно след като си правила секс,но като за последно буквално сякаш повече никога няма да пееш.Това е като се опитваш да хванеш висок тон,в началото само се опитваш без да успяваш,после става с практиката-репетиции B)

ДАНО СЪМ БИЛ ПОЛЕЗЕН B)

Би ли казал, а какво ти влияе преди сцена? Какво прави гласа ти по-различен /независимо - паднал, или диапазон, мощ,...каквото и да е
.../

Хората които са дошли да те гледат,нямаш право да се излагаш(гпворя за тези които не познаваш и са дошли да те гледат защото те харесват)тях не ги интересува как ти е минал денят,за да дойдат и следващият път трябва да има защо,а пък ти като видиш препълнен клуб :D не може да се опише.Ето това ме зарежда,да видиш човек който не познаваш да пее с теб без да си издавал албум(от каде ще знае текста?) :exclaim:

Все пак,за хората които ще ме критикуват-не казвам че съм прав а само че това е моето мнение B)

:D:ph34r::pray::D:rolleyes:

• 8 months later...
Отговорено (Редактирано)

Понеже аз съм баритон, но за протокола - хич не се имам за певец - на мен липсата на секс ми се отразява на пеенето изключително положително и по-специално в изпяване на всякакви тонове над ми на първа октава. Може би от някаква гледна точка това е пълен абсурд, но при мен това е факт. А и не само това, ами и цялостния ми творчески процес е в по-добро положение. Това, разбира се в известна степен се дължи и на игриво подхвърлените от ecmjazz тантристки и даоистки практики :)

Пък и с оглед на това, че голяма част от енергията в мъжкия организъм се формира от нивото на тестостерона, а то рязко пада след секс и каквито и да е практики по темата, мисля, че е доста непрепоръчително конкретно за мъжете да се сексопрактикува непосредствено преди изяви :rolleyes:

Редактирано от iBobz
Отговорено

Ба откъде я върнахте тази стара тема отново?

Сексът може да влияе само на комплексите. Комплексите пък ебават психиката.

А който си може да пее - нищо не би трябвало да го ебава!

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.