ALBIREO Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Брей, никой не обърна внимание на това, което написах... Сигурно си мислите, че са глупости... Сексуалната енергия не мисля, че идва от правене/неправене на секс. Артист... човек на сцената, трябва да е артист и да изиграе правилно ролята си. Трябва да откриеш, как да изиграеш ролята си така, че да въздейства най- много по желания от теб начин. Това е изкуство, различно от музиката... някои го могат, без да взимат уроци, други се налага да се учат, трети... не знам, но мисля, че съм от третите - все едно. Химията си е химия, това, че ти се променя нещо в гласа, сигурно е така, но то може да бъде "изиграно" (симулирано), сигурен съм! Убедеността ми идва от там, че с моя нескопосан глас, мога да направя доста неща, а опитен певец... би трябвало да се справи без проблем. Опитвайте се, тренирайте, репетирайте, мислете, пак опитвайте... Много неща в живота ни зависят от начина, по който ги възприемаме...
ronia Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Много неща в живота ни зависят от начина, по който ги възприемаме... Така е, няма спор. И все пак... има различни видове излъчване, различни роли. Не всеки има за цел да бъде пожелаван от цялата публика. Само онези, които искат да предизвикват истерия А между другото, за по-ниските гласове редовният секс е полезен, защото развива горния регистър ("тънката струна"). Поне така твърдеше един лекар УНГ
ALBIREO Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 (Редактирано) Аз се чудя, що ми е нисък гласът... Певецът, може да използва сексуална енергия, за да провокира съвсем различен тип емоция в слушателите... Важното за един изпълнител е, да разбере, какво го кара да прави това, което иска . Цел - средства, за тази връзка говоря. Понякога, агресията се възприема сексуално и обратното . Емоциите са свързани, човекът на сцената е техен "проводник" или по- точно "призма". Емоцията се заражда някъде вътре в него, той с подходящи изразни средства я предава по различен начин и може да предизвика различни усещания в публиката. Просто, като фасул Редактирах предпоследното изречение малко, че сам се обърках Редактирано Април 28, 2006 от ALBIREO
ronia Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Певецът, може да използва сексуална енергия, за да провокира съвсем различен тип емоция в слушателите... Важното за един изпълнител е, да разбере, какво го кара да прави това, което иска . Цел - средства, за тази връзка говоря. Понякога, агресията се възприема сексуално и обратното . Емоциите са свързани, човекът на сцената е техен "проводник" или по- точно "призма". Емоцията се заражда някъде вътре в него, той с подходящи изразни средства я предава по различен начин и може да предизвика различни усещания в публиката. Просто, като фасул Просто, ама на теория От зараждането на емоцията до предаването й по желания начин има безкрайни възможности за недоразумения
Juliex Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Прочетох няколко пъти темата и установих, че има отклонение от подзаглавието... Та, това, което така и не ми стана ясно е по какъв начин мастурбацията или сексът влияят на гласа? (или аз съм много несхватлива , или съм го пропуснала някъде , или просто не е обяснено...) Затова искам да помоля басистка и другите, които смятат, че могат да дадат точен отговор, да не се притесняват повече и да изяснят въпроса... Предварително ви благодаря
Evtim Djerekarov Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Май има нещо общо с хормоните. Човек като не е задоволен, се държи по- остро, по - агресивен е, гласът му е по-плътен, а иначе е доста спокоен, даже леко сънен често, усмихнат, гласът му е по-мек и лек, и уморен. Мисля, че това се има предвид в темата.
AlFiA Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) Прикачам се за последния. Темичката е доста пикантно-интригантски поставена. Навярно затова се достигат такива примитивни Величайши заключения. Нали не забравяте че артистичността е в пряка зависимост от социалните умения? И че дори първичната сексуалност при хората също е свързана с най-големия орган на мисленето - мозъка? Редактирано Април 29, 2006 от AlFiA
sa6tiat Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) Ами то всичко е в мозъка; ако няма какво да ти регистрира удоволствието, за какво иде реч... Редактирано Април 29, 2006 от sa6tiat
basistka Отговорено Април 29, 2006 Автор Отговорено Април 29, 2006 (Редактирано) ок, за доста неща съм съгласна с вас. Май трябва да диференцираме не на влияние при мъжете и на влияние при жените, а дали си задоволен / задоволена. Ако някоя певица се изчука преди концерт но не свърши, сичко ще е ок. Ще е много страстна на сцената и ще завладява. И ще чупи секси стойки, което още повече ще дига адреналина на публиката. Но ако се пипа и свърши преди пеенето, е равносилно на певецът да се изпразни преди концерт. Отнемаш от огъня, заряда, който трябва да носиш и предаваш,......внушаваш......а освен емоционална промяна, има и техническо обедняване на гласа -с по-малко обер Редактирано Април 29, 2006 от basistka
Aleksix Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 ок, за доста неща съм съгласна с вас.Май трябва да диференцираме не на влияние при мъжете и на влияние при жените, а дали си задоволен / задоволена. Ако някоя певица се изчука преди концерт но не свърши, сичко ще е ок. Ще е много страстна на сцената и ще завладява. И ще чупи секси стойки, което още повече ще дига адреналина на публиката. Но ако се пипа и свърши преди пеенето, е равносилно на певецът да се изпразни преди концерт. Отнемаш от огъня, заряда, който трябва да носиш и предаваш,......внушаваш......а освен емоционална промяна, има и техническо обедняване на гласа -с по-малко обер Абе що за глупости и извратени мисли са това ????Кой,какво да се пипа .......къде да се пипа и кой да го пипа!!!!!Кой нормален ще мисли за секс преди да има сериозно участие някъде? Изобщо от такива неща се вълнуват само пубертетите и нимфоманите!!!!!!
CorvusCorax Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Както обикновено - всички наопаки, аз на терсене... Сексът (в това число и самосексът) при мен спомага да се освободя от напрежението и притеснението преди сериозно пеене. Винаги ми личи в тембъра на гласа от кога не съм се виждал с гаджето и как точно сме се видели последния път.
NoSoul Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 ок, за доста неща съм съгласна с вас.Май трябва да диференцираме не на влияние при мъжете и на влияние при жените, а дали си задоволен / задоволена. Ако някоя певица се изчука преди концерт но не свърши, сичко ще е ок. Ще е много страстна на сцената и ще завладява. И ще чупи секси стойки, което още повече ще дига адреналина на публиката. Но ако се пипа и свърши преди пеенето, е равносилно на певецът да се изпразни преди концерт. Отнемаш от огъня, заряда, който трябва да носиш и предаваш,......внушаваш......а освен емоционална промяна, има и техническо обедняване на гласа -с по-малко обер Абе що за глупости и извратени мисли са това ????Кой,какво да се пипа .......къде да се пипа и кой да го пипа!!!!!Кой нормален ще мисли за секс преди да има сериозно участие някъде? Изобщо от такива неща се вълнуват само пубертетите и нимфоманите!!!!!! Мисля че има резон в темата. Цензурата при тато отпадна. Тук може и мръсници да им(еххх Ваня Ваня...) но има какво да се научи.
basistka Отговорено Април 30, 2006 Автор Отговорено Април 30, 2006 Темата е деликатна. За всички ни. Докато я преглеждате, вероятно физиката ви "ще говори", но моля ви, бъдете по-силни и нека коментираме тънкостите на ситуациите от професионална гледна точка.
IgniteAll Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Само едно уточнение от анатомична гледна точка... Тялото на мъжа регенерира по-бързо от това на жената след секс. Това трябва да се има предвид, за да не станат грешки. Под тяло става дума и за глас. След секс и на двамата партньори гласовете са снижени от умора и от отделената енерги и вероятно викане Не си мислете, че "свирките" са полезни, защото там иде реч за вероятно схващане на челюст, ако ме разбирате какво искам да кажа!!! Леле в каква тема се забърках и аз
RockoBG Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Темата е деликатна. За всички ни. Докато я преглеждате, вероятно физиката ви "ще говори", но моля ви, бъдете по-силни и нека коментираме тънкостите на ситуациите от професионална гледна точка. Вече 5-ти ден не мога да разбера къде е сериозното в тая "деликатна тема". И чий професионализъм да коментирам. Като ходиш да свириш е едно, като ходиш да е..ш е друго. А панаир като се е..т вдигат кучетата. Накратко дръжте се като хора. Седнали и се едно е сефте се развикали: Е.ААААААААААААААААААААААААААААААХ. Ами случва се човек и де топне набора, но какво общо има т'ва със кой колко пее. Твърде много сезони на Сексът и Градът са издавали по ТВ-то. И там 4 кокошки на масата с пълна уста говорят коя го правила в кенеф (4 сезон, 1 епизод). Т'ва не е разкрепостеност, а кофти възпитание. Последно да не съм офф: Сексът помага при всички случаи освен когато те накацат бабалюги, трипери, и по- лоши неща. И да припомня една БГ поговорка "Не си вади Уя там дето си вадиш хляба!"
Recommended Posts