goal Отговорено Май 23, 2008 Отговорено Май 23, 2008 ....а може да си вземеш тапи и от аптеката там са значително по ефтини и вършат същата работа. В аптеките продават тапи от хомогенна пяна, които филтрират прекалено много от високите честоти. На мен ми трябва нещо такова http://www.elacin.co.nz/er20s.html Цитирай
boreto Отговорено Май 31, 2008 Отговорено Май 31, 2008 Абе пичове, днес ми се случи нещо много странно. Свирих с памуци в ушите и днес цял ден ушите ми пукат и заглъхват. Случвало ли ви се е подобно нещо? Цитирай
a1RwalK Отговорено Юни 1, 2008 Отговорено Юни 1, 2008 Боре незнам за памуците но по темата в Mr.Bricolage има антифони като на тия работници кето трамбоват асфалта също така съм ползвал слушалки Philips SHP1900 17 кинта от Технополис режеш им кабелчето и Цитирай
axel Отговорено Юни 2, 2008 Отговорено Юни 2, 2008 Едни такива слушалки Philips ги изтърбуших отвътре и ги напълних с вата и се получи горе-долу добре. Цитирай
boreto Отговорено Юни 2, 2008 Отговорено Юни 2, 2008 Абе Владе, продавате ли от тия специалните тапи. Имах преди такива ама съм ги затрил. Че с новия райд направо си пробих дупки в средното Ухо Цитирай
Recommended Posts