gueorgues Публикувано Юни 15, 2011 Публикувано Юни 15, 2011 (Редактирано) Хора, за първи път срещнах този сайт. Изглежда като китайска работа, ама прекалено директно за да е откровено менте, пък от друга страна прекалено хубаво за да е истина. http://www.electric-guitar-guitar.com/prs-guitar-paul-reed-smith-25th-anniversary-modern-eagle-ii-stoptail-bridge-angry-larry-electric-guitar-p-102.html това е само една от офертите - вижте другите... То си пише, че е от Азия, ама се питам, как така всички производители си мълчат, а там продават най-големите и никъде не казват, че са копия. Редактирано Юни 15, 2011 от gueorgues Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Ако това е KV2T, и то бял, да ме блъсне Максим Стависки. И KV2 е с 10 долара по-скъпо от KV5FR, като IRL е 2 пъти по-скъп. Голям бъг ще да е станал в този сайт. 1 Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 "About us: ... If you can not find the exact guitar model you need, you can always contact us to custom made one for you. ..." 1 Цитирай
alexsis Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Леле... Доста нереално звучи.. Gibson Les Paul Slash signature със 80% отстъпка.. :D Цитирай
gueorgues Отговорено Юни 15, 2011 Автор Отговорено Юни 15, 2011 "About us: ... If you can not find the exact guitar model you need, you can always contact us to custom made one for you. ..." Да - това е добро не съм го изчел сайта, но това явно съм пропуснал. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Абе ма'нете ги тия Гибсъни-мибсъни, това е китарата на Слаш в истински сайт! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 ... и никъде не казват, че са копия. " Why Buy From Us? ...Our guitars are superb imitation of famous electric guitars, as good as, if not better than, the genuine brand names." Признават си 3 Цитирай
Delta Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Това е прекалено нереално. Къде е уловката? Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Уловка няма. Докато има абдали, ще има и тарикати. Цитирай
Loco Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Our guitars are superb imitation of famous electric guitars, as good as, if not better than, the genuine brand names. Цитирай
Liquid Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 (Редактирано) Интересно съществува ли възможността да си е имитация на PRS 25th Anniversary, ама да не е лошо като за китара за 700$ (което си е среден клас). Бих искал да пробвам такава П.С. Стаг за над 500 лева е престъпление срещу човечеството. Редактирано Юни 15, 2011 от Liquid 1 Цитирай
iliev.p Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Поредният рекламен трик за реализиране на продажби(но който минава само при балъци),хайде ,тия взимат хората за "боядисани връбчета"колкото и да сме живяли у комунизму все още можем да различим ментето.Просто срамних моделите като цена при "Томан" и като видях първоначалните цени надвишаващи дори тези на "Томан" стана ясно че е рекламен трик на копия(казано по нашенски -ментета).Викам си на тия калкулатора им нещо е развален ,"НО ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ" Все пак това не са сезонни стоки(чанти,чоропогащи,обувки и т.н.)та да повярваме на такова намаление 80,90,та да же и сто процента. Цитирай
Mairomaster Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Ясна им е работата на тези. Това ме подсети за един друг азиатски мисля магазин, който беше на мода преди време, само че беше за части за колела. И там имаше някакви фрапиращи намаления, не чак толкова де, само че с разликата че там си продаваха оригинални части. Не знам как го постигаха, но си бяха доволни хората пазарували от там. Затова не е задължително, като изкочи някой магазин със доста големи намаления, да има някаква уловка, има тук таме някакви съвестни тарикати явно. Е разбира се вероятноста за такава нараства експоненциално с големината на намаленията, ама все пак. Цитирай
iliev.p Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Да ама едва ли някой е сбъркал когато се е водил от сентенцията:- "Око да види,ръка да пипне" мисля че специално за музикалните инструменти винаги е актуална. Цитирай
tatkoogi Отговорено Юни 16, 2011 Отговорено Юни 16, 2011 Четейки темата се сетих за една обява: http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/104044-idhiaeaaai-aaeeeoadha-ibanez-jem7v/ Предполагам това ще е резултата от подобна покупка... Цитирай
Recommended Posts