DREAMMIND Публикувано Юни 12, 2011 Публикувано Юни 12, 2011 Раздвижи се форумния джем и за да налея още малко бензин в огъня,пускам този трак, на който попаднах случайно в сайт за бектраци. Това е бекинга. Ето и моя опит. Според кодекса на джема, 1 тейк със грешки и всичко прилежащо. 4 Цитирай
NURI Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 Свириш с много душа приятелю,Браво!Внимавай с вибратото!Контролирай го по-ефикасно! 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 Браво!!! Нежната китара в Джема си!!! И трака си го бива! Остане ли време, ще се пробвам и аз.... 1 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юни 12, 2011 Автор Отговорено Юни 12, 2011 Благодаря ви, много се радвам,че ви е харесало. @NURI , благодаря ти ман, голям комплимент , иначе работя по въпроса с вибратото, то е ключовото ,за да се направи "ръка" за блус. Все още не ми се получават нещата, както искам. Много рядко свиря на живо а съм забелязал ,че то най помага за напредъка с даден инструмент. @kirilsat , давай ман, направи като мен, затваряш се в една стая с китарата и компютъра, слагаш табелка "Санитарен ден" да вратата и почваш джема. 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 @kirilsat , давай ман, направи като мен, затваряш се в една стая с китарата и компютъра, слагаш табелка "Санитарен ден" да вратата и почваш джема. Така и направих набързичко! Последното ми за този уйкенд. С благодарности към жената, че ме търпи още.... Цитирай
Tozi Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 Гилмор блус Някой беше казал, че простите неща били най-трудни.... 2 Цитирай
stomanow Отговорено Юни 13, 2011 Отговорено Юни 13, 2011 Аз не играх по кодекса на джема...от три тейка отрязах това което по-става и така.. http://www.4shared.com/audio/G60cQdmX/gilmour_blues-01.html 2 Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юни 13, 2011 Отговорено Юни 13, 2011 Благодаря за трака и поднесените изпълнения. Моят опит 1 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юни 13, 2011 Автор Отговорено Юни 13, 2011 Към всички. Колко красиви мелодии могат да се получат върху една семпла подложка. Цитирай
kirilsat Отговорено Юни 14, 2011 Отговорено Юни 14, 2011 Някой беше казал, че простите неща били най-трудни.... Мисля, че беше нещо от рода?! "Гениалните неща са прости, но не са лесни".... Толкова приятни за слушане и същевременно различни мелодии са се получили! Дали с повече /Tozi/ или с по-малко техника! Красота!!! Тракчето кефи и ще продължавам, да си играя с него!!! Цитирай
killer Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Случайно снощи попаднах на темата с трака, адски много ми хареса, семпъл и изчистен. Поздравления на всички за хубавото свирене. Няколко думи за моят опит: - Не съм си играл да настройвам звук, като чух парчето снощи в 1 часа и адски много ми се досвири и направо включих усилвателя. - Не е записвано с микрофон а през симулираният изход на усилвателя (поради часовият диапазон), няма допълнителна обработка. - Само един опит е, каквото е станало, пускам го барабар с грешките. Gilmour Jam Поздрави!!! Марио Цитирай
asparuh75 Отговорено Юни 15, 2011 Отговорено Юни 15, 2011 Ей тука братлета ме уцелихте в сърцето.Благодаря за трака.Направо ми дойде да изям китарата Пинк джам 1 Цитирай
iliev.p Отговорено Юни 16, 2011 Отговорено Юни 16, 2011 (Редактирано) Благодяря ви за хубавите сола върху този великолепен трак,супер яко се изкефих! :pray: :godbless: Винаги когато съм чувал блуса(баладата)съм усещал нивото на дадената група.Все ми се струва че бързите песни са по лесни за правене, а при блуса не се ли вложи душата на изпълнителя не се получава докосването до душата на слушателя! Редактирано Юни 16, 2011 от iliev.p Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 16, 2011 Отговорено Юни 16, 2011 Марио пич пак си обадил подобаващо хвала ! Инак Бате Мишо ша ме прощава , ма немаше как да не се обадя на тоз як трак!(барабар петко с мъжете!) Предвид часът... и това че ракията свърши и ми се доспа - доведе до това да е крайно минималистично ....не че от един момент на татък не си излях простотията ... Ма квото е такова , се пак е джем, нема тейкове, нема миксиране особенно , джаста праста - да е истинска хипарията! http://soundcloud.com/old_shetarhand/track-1 Цитирай
Recommended Posts