НиколайGK Публикувано Юни 9, 2011 Share Публикувано Юни 9, 2011 Здравейте, има ли някакъв начин да си свържа пианото (Casio CDP 100) с компютъра? Ако да, какъв кабел ми трябва? И какъв софтуер, който ми позволява, свирейки на пианото, да извличам различни звуци посредством компютъра? Благодаря предварително за отговорите Ви. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LordOfIce Отговорено Юни 10, 2011 Share Отговорено Юни 10, 2011 Здравейте, има ли някакъв начин да си свържа пианото (Casio CDP 100) с компютъра? Ако да, какъв кабел ми трябва? И какъв софтуер, който ми позволява, свирейки на пианото, да извличам различни звуци посредством компютъра? Благодаря предварително за отговорите Ви. Има някакъв начин, да. Трябва ти миди - кабел, а на компютъра си инсталираш различни VST инструменти в stand- alone режим или някаква програма - хост, която да поддържа различни VST- та като Cubase. Подробности мога да ти обясня на личен или на скайп n_kangaldjiev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts