Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

некой барал ли е го е това, има възможност да го чуя едва след като го платя,цената за такъв чинел ме устройва перфектно,обаче само ако ми хареса. сплешове не съм чувала,само крашове и фус ,съдейки по крашовете трябва да си заслужава 100-те лв. от по новата обновена серия на аведис е.

Редактирано от AccesS
Отговорено

Чувал съм такъв само че 10".Не звучеше никак зле,но беше доста нисък като тон,в сравнение със стагговете около него де.На вид е доста масивен.Дебел е колкото два стагга. :) Друго не си спомням,но това все пак е за 10",не забравяй.Скоро може пак да го чуя и ще му обърна повечко внимание.

Отговорено

При Пепи има 10 или 12"-продава го Едмонд Димирджиян.А защо го продава след като току що си го беше поръ4ал/без да е 4увал такъв/-именно както спомена и Бонзо.....дебели4ък е и.....просто не зву4и-твърдо,сякаш е рязан 4инел,не зву4и като сплаш.А така исках да си го взема,но ме дръпна на една страна Пепи и ми каза да не го копувам,а и цената е една....220лв. :blink: Абе,такива работи,който има френдове-от 4ужденеция :blink:

Отговорено

хм.. май нещо ме разубедихте да го взимам без да го чуя,само че пуста география.... цената на която аз ще го взема е 100лв ,даже не съм се пазарила,човека е познат ,едвали ще ме прекара да ми прати нещо друго или нещо счупено,каза ми че чинела е като този от снимката по горе.. ще изчакам още малко някой да пише пък тогава ще реша

Отговорено

Имам абсолютно същия и съм много доволен, незнам как ще ти звучи в комбинация с другите ти чинели... Взех го по-евтино, но човека ми е приятел, плюс това беше на зор... Май цената си му е нормална.

Отговорено (Редактирано)

Ами какво д акажа класика в жанра....много ссъжалявам че едно време не си взех и такъв,пробвах го в комбинация с К Splash 10'' и заедно звучаха убийствено но за мое съжаление успях да си купя само единия....Препоръчвам го на всеки,а ако ви се струва нисък опитайте със същия но 6'' - той също звучи прекрасно

Редактирано от darmonko
Отговорено
хм.. май нещо ме разубедихте да го взимам без да го чуя,само че пуста география.... цената на която аз ще го взема е 100лв ,даже не съм се пазарила,човека е познат ,едвали ще ме прекара да ми прати нещо друго или нещо счупено,каза ми че чинела е като този от снимката по горе.. ще изчакам още малко някой да пише пък тогава ще реша

Аз не мога да схвана едно: Ти фалшива ли си или си истинска??? :( И това Той ли е или е Тя....и те свирят ли на барабани или не???

Бах му объркан съм :(

Отговорено
За сплеш препоръчвам A Custom....няма такива сплешове просто..едно време Fake имаше една 10-ка....просто зверщина :D

само че беше осмица и беше брутален особенно на фона на аматито :D