AccesS Публикувано Април 26, 2006 Публикувано Април 26, 2006 (Редактирано) некой барал ли е го е това, има възможност да го чуя едва след като го платя,цената за такъв чинел ме устройва перфектно,обаче само ако ми хареса. сплешове не съм чувала,само крашове и фус ,съдейки по крашовете трябва да си заслужава 100-те лв. от по новата обновена серия на аведис е. Редактирано Април 26, 2006 от AccesS Цитирай
bonzo Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Чувал съм такъв само че 10".Не звучеше никак зле,но беше доста нисък като тон,в сравнение със стагговете около него де.На вид е доста масивен.Дебел е колкото два стагга. Друго не си спомням,но това все пак е за 10",не забравяй.Скоро може пак да го чуя и ще му обърна повечко внимание. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 За сплеш препоръчвам A Custom....няма такива сплешове просто..едно време Fake имаше една 10-ка....просто зверщина Цитирай
AccesS Отговорено Април 26, 2006 Автор Отговорено Април 26, 2006 ей тва ше да е сплеша. ще го взема то се е видело,че тоя 8" stagg SH става само за ефекти но не и за чинелен звук. Цитирай
vihro Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 При Пепи има 10 или 12"-продава го Едмонд Димирджиян.А защо го продава след като току що си го беше поръ4ал/без да е 4увал такъв/-именно както спомена и Бонзо.....дебели4ък е и.....просто не зву4и-твърдо,сякаш е рязан 4инел,не зву4и като сплаш.А така исках да си го взема,но ме дръпна на една страна Пепи и ми каза да не го копувам,а и цената е една....220лв. Абе,такива работи,който има френдове-от 4ужденеция Цитирай
AccesS Отговорено Април 26, 2006 Автор Отговорено Април 26, 2006 хм.. май нещо ме разубедихте да го взимам без да го чуя,само че пуста география.... цената на която аз ще го взема е 100лв ,даже не съм се пазарила,човека е познат ,едвали ще ме прекара да ми прати нещо друго или нещо счупено,каза ми че чинела е като този от снимката по горе.. ще изчакам още малко някой да пише пък тогава ще реша Цитирай
vihro Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Мацка,вземай го,4е ина4е 4овек съжалява ако изпусне такива добри оферти Я виж дали е това: http://www.musiciansfriend.com/product/Dru...tp=1&sku=443839 Мисля,4е и запис на звука може да се свали,само не знам как. Цитирай
mishkalov Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 Имам абсолютно същия и съм много доволен, незнам как ще ти звучи в комбинация с другите ти чинели... Взех го по-евтино, но човека ми е приятел, плюс това беше на зор... Май цената си му е нормална. Цитирай
darmonko Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 (Редактирано) Ами какво д акажа класика в жанра....много ссъжалявам че едно време не си взех и такъв,пробвах го в комбинация с К Splash 10'' и заедно звучаха убийствено но за мое съжаление успях да си купя само единия....Препоръчвам го на всеки,а ако ви се струва нисък опитайте със същия но 6'' - той също звучи прекрасно Редактирано Април 30, 2006 от darmonko Цитирай
tupoto kopele Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 хм.. май нещо ме разубедихте да го взимам без да го чуя,само че пуста география.... цената на която аз ще го взема е 100лв ,даже не съм се пазарила,човека е познат ,едвали ще ме прекара да ми прати нещо друго или нещо счупено,каза ми че чинела е като този от снимката по горе.. ще изчакам още малко някой да пише пък тогава ще реша Аз не мога да схвана едно: Ти фалшива ли си или си истинска??? И това Той ли е или е Тя....и те свирят ли на барабани или не??? Бах му объркан съм Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Евала, че има и мацки на тупаните! Допълнителен стимул за излизане на сцена с колкото се може повече групи. хаааахаха! ) Цитирай
fake Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 За сплеш препоръчвам A Custom....няма такива сплешове просто..едно време Fake имаше една 10-ка....просто зверщина само че беше осмица и беше брутален особенно на фона на аматито Цитирай
Recommended Posts