flash_max Публикувано Април 25, 2006 Публикувано Април 25, 2006 (Редактирано) http://www.washburn.com/products/electrics/idol/wi14.aspx# мислите ли ,4е си заслужава за парите си? и съжалявам за името на темата имам в предвид washburn Редактирано Април 25, 2006 от musicman Цитирай
jFog Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 това е много често задаван въпрос,искам да кажа .. ей таз китара става ли.. и прочие. за тея пари амиго.. почти е все едно ква щще е марката,стига да ти е удобна, да те кефи как изглежда(най вече) и да няма дефекти. Ако мислиш че не разбираш достатачно иди да я купиш с някой който разбира ..и така.Прабваш, слушаш, ако ти вдигне адреналина като я пипаш ТЯ е!! пробвай и други китари в ценовия клас,може да усетиш тръпката и с тях. успех. .............................. аз не бих си я купил...за ради формата най вече Цитирай
PlamenM Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 http://www.washburn.com/products/electrics/idol/wi14.aspx# мислите ли ,4е си заслужава за парите си? и съжалявам за името на темата имам в предвид washburn Амиго, при положение че за следващите 5 години ако наистина избереш музиката, ще смениш пет китари горе долу, наистина няма значение чак толкоз..обаче един съвет уошбърн е хубава марка, особено акустичните ..но както всички хубави марки се излагат стабилно в нискобюджетните серии така и тя..( може би някои модели ибанци за изключение)...аз лично бих си закупил един скуайр за тази сума - просто в нискобюджетните китари седят по добре.. Цитирай
Surikat Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Иди, чуй я, пробвай я, чуй и други китари, прецени дали ти е удобна и ако я харесаш честито .Би успял да прецениш сам. Цитирай
hypermusic Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 (Редактирано) ако цената е 250$, не си струва- втора ръка винаги изниква нещо по-добро за тази сума. НЕ СИ ВЗИМАЙ SQUIER Редактирано Април 25, 2006 от hypermusic Цитирай
Sad But True Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Кранчето за топлата вода обикновено е от лявата страна Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 глей ся,китарата хваща погледа.Ако е добре на пипане я зимай и не му мисли...то вярно че напоследък пуснаха ти Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 глей ся,китарата хваща погледа.Ако е добре на пипане я зимай и не му мисли...то вярно че напоследък пуснаха тия Уошбърни по-евтино,ама да ти кажа,ако е Оки-.. Скуайър'ите не са лоши,ама да не си земеш някой страт-те са гадни-виж някоя с 2ни адаптри и върши раота ае Цитирай
vovcho Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Squire-те има и добри попадения, ама като цяло и аз не съм им фен. Удобни са обаче. Най-важно е според мен една китара да ти е удобна, пробвай на пипане как е, ако ти харесва супер, иначе ще ти пречи на свиренето. Друго, за което трябва да внимаваш дали е сносна бройката - прагчета, гриф, врътки, изработката като цяло. Аз гледах едни Washburn, но друг модел, малко по-скъп и по някои прагчета имаше лепило излязло(ама много). Ако ти се свири жица, гледай тялото да е по-тежичко, въпреки че и това е малко субективно, щото оня ден свирих на един Jackson(много добър, не от тея дето са тука) и телцето беше леко. Или направо си взимай нещо яко втора ръка и от тук нататък събирай за един хубав усилвател(Рандал примерно ). Е това е от мен Цитирай
DaftFunk Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 СЕа! значи не съм съгласен че .... ала бала една ценова листа значи вси1чките са един дол дренки... НЕ Е ТАКА! най-малкото поради простата причина че всяка марка си има различен стил...звук и тн. давам пример . фендерския радиус на грифа е 9-1/2 докато примерно на Уошбърн е 10 дори 11... 1 Скуаиера е удобен за ритъм свирене и не толкова за арпежиране.. докато на този модел Уошбърн грифа му е много по плосък и широк... 2. едната китара е с 3 сингъл коила.. докато другата е с 2 хъмбъкъра.. Е!? Тогава за кво си говорим кво е общото. ???!! Човека сам треа си решио дали му е удобен този тип китара.. иначе си е къртеща марка.. все пак всичко опира до вкуса... китарите не са еднакви въпреки че са в един ценопви клас.. всяка марка си има индивидуалностите. Цитирай
Overdrive Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Skuier Fat Strat май не е лошо - хъмбъкер и 2 сингъла Цитирай
solo5 Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 flash_max нека и аз да се намеся в темата ... за разлика от тези, които са писали по темата, аз свиря точно с тази китара (Washburn Wi14) ... взех я април 2005 от Фактор във Варна за 280лв За тези пари е перфектната китара Грифа е супер тънък и страшно удобен Влязох просто да разгледам в магазина и я взех да я пробвам ... направо ми заспа в ръцете Така една седмица по-късно при следващата командировка във Варна вече бях собственик Ако искаш можеш да чуеш и видиш някои нещица съм качил в Гугълската поща (търси solo5) Цитирай
DaftFunk Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 И аз съм пробвал точно тази във Фактор.. ;-) ае да не се обиждаме.. постоянен клиент съм им Цитирай
solo5 Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 И аз съм пробвал точно тази във Фактор.. ;-) ае да не се обиждаме.. постоянен клиент съм им само не разбрах къде съм те обидил аз не казвам че не си постоянен клиент на Фактор а че не свириш с такава китара ... а това че си я пробвал е съвсем различно нещо хайде наздраве и не го взимай толкова навътре Цитирай
Recommended Posts