Jordan_J Отговорено Юни 7, 2011 Автор Отговорено Юни 7, 2011 (Редактирано) Мисля, че при мен проблема е и в двете - кофти реализация на файъруайър от страна на производителя на дъното и кофти реализация на драйверите на устройството. Tascam не се славят с добри драйвери. А самия факт, че само след като промених драйвера на 1394 порта с LEGACY драйвер - нещата значимо се промениха към добро, макар и да не решиха проблема докрай. Най-вероятно тези дни ще поръчам 1934 с чип на Texas Instruments. Но засега няма никаква гаранция, че проблема ще се оправи. В крайна сметка ще продължа да работя на старата система както досега (добре, че я пазя , но защо трябва да е така Редактирано Юни 7, 2011 от visiondann Цитирай
VSTi Отговорено Септември 26, 2011 Отговорено Септември 26, 2011 Привет, включвам се малко късно, проблема може и да е решен... Изключил ли си 1394 порта като мрежа? щото това е един от проблемите в уин ХР. Не съм си играл с виртуални ПС-та, но на обикновено ХР винаги изключвам мрежовите функции на 1394 порта. Това винаги води до много по-добра работа като бързина на драйверите и стабилност при уордклока. Вярно, че TI чипсета навсякъде го предпочитат, но при мен и VIA се държи добре, без забележки. Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 26, 2011 Автор Отговорено Септември 26, 2011 Благодаря за включването. Оказа се, че модела на Таскам ФВ-1994 изобщо не се поддържа по Уин 7. Просто няма шанс изобщо да се подкара нормално. За съжаление, това е реалността. Ще се сменя интерфейса, пробвах хиляда различни модели и чипсети на 1994 - не тръгва и това е. Няма шанс! Цитирай
Recommended Posts