iso Отговорено Септември 14, 2006 Share Отговорено Септември 14, 2006 валери градинарски от lz Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deep Отговорено Септември 14, 2006 Share Отговорено Септември 14, 2006 Някой ако ми даде кординатите на маистора Иван от Пловдив: улица (как да ида щото не сам от Пловдюв :green: ), телефон: много ше му сам благодарен. Че тука от 1 месец го издирвам Ай мерси Мобилния телефон на Иван Вълчинов е 0898 812 599, домашния е 032/ 954 868. Живее много близо до Панаирни палати, за по- добра ориентация х-л "Марица". Най-добре му звънни по телефона. Успех! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Септември 25, 2006 Share Отговорено Септември 25, 2006 Добре момчета, искам да си направя ел.китара по поръчка.от софия съм, моля дайте ми точни координати на мйстор лютир които работи бързо и точно и на приемливи цени че става дума за flying v с floyd rose по модел на Alexi Layho. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Am-I-Evil Отговорено Юни 22, 2008 Share Отговорено Юни 22, 2008 Има ли край Бургас някой лютиер? Трябва ми спешно за оглед и поправка на грифа! Моля пишете на ЛС! Благодаря предварително. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Get off Отговорено Септември 25, 2008 Share Отговорено Септември 25, 2008 Дайте координати и на варненски лютиери ако може. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Michael Atanasov Отговорено Юни 30, 2009 Share Отговорено Юни 30, 2009 Ако някой се интересува за тамбури от всички видове:бай Стефан от Габрово. Моля те кажи ми къде точно да намеря бай Стефан,телефон и прочие.Много е важно!!!Благодаря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HRS Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 Моля те кажи ми къде точно да намеря бай Стефан,телефон и прочие.Много е важно!!!Благодаря! Бай Стефан живее в квартал "Ябълка", 50-ина метра по-нагоре след отбивката за пистата за мотокрос. Ако не можеш да се ориентираш по това описание, просто иди на Ябълка и питай за него. Поздрави, Христо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Michael Atanasov Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 Моля те кажи ми къде точно да намеря бай Стефан,телефон и прочие.Много е важно!!!Благодаря! Бай Стефан живее в квартал "Ябълка", 50-ина метра по-нагоре след отбивката за пистата за мотокрос. Ако не можеш да се ориентираш по това описание, просто иди на Ябълка и питай за него. Поздрави, Христо Мерси, в краен случай ще отида при него. Поздрави, Мишо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oldman Отговорено Юли 2, 2009 Share Отговорено Юли 2, 2009 (Редактирано) Костадин Димитров - Нова Загора - /BassТraffic - във форума/ - ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ Редактирано Юли 2, 2009 от oldman Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 3, 2009 Автор Share Отговорено Юли 3, 2009 (Редактирано) С риск да се повторя - Диката от Пловдив(Dikata във форума) - феноменален лютиер. ( http://www.dikaguitars.com ) Редактирано Юли 3, 2009 от Evtim Djerekarov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
voodoochild Отговорено Юли 3, 2009 Share Отговорено Юли 3, 2009 http://www.belevskiguitar.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
astagator Отговорено Юли 3, 2009 Share Отговорено Юли 3, 2009 Приятели, препоръчайте някой лютиер от София, който спокойно да ангажирам с попипване на гриф на бас и смяна на позиции (изпилване или и аз незнам какво.. бражди зверски тук там). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heavy Metal Отговорено Юли 5, 2009 Share Отговорено Юли 5, 2009 Пише човек който е видял 2 и 200.На всички момчета които ,или изкат да им се направи китара ,или, да им се пипа нещо по нея безпристрастно препоръчвам Костадин от Нова Загора или Иван от Пловдив.Правил съм опит с други,но то са тешкарлъци,чакане и губене на време/а времето е пари,казвам го за по-големите защото разбират за какво става на въпрос/.Не питайте старило а питайте патило!Вярно ,неудопството е ,че праштах китарите по пощата,но работата стана перфектна и по- бързо,от колкото като ги оставих на място и чаках две седмици и нищо не стана.Спорет мен не е важна славата а работата,защото на нея се гради славата,а от високо като паднеш много боли.Това за мен са хората които отговарят на професионализъм,точност,коректност.Горещо ги препоръчвам,с Иван съм се виждал веднъш да си взема китарата а с Костадин контактувам само по телефона,но е страшен майстор.Това е мойто мнение.Вие си избирате. Поздрави на всички. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Юли 6, 2009 Share Отговорено Юли 6, 2009 + 1 за Костадин Действително и аз имам горчив опит с известни ''майстори'' - 3 - ма на брой, и чакането е най-малкия проблем. ...и то за дребни ремонти. Костадин е от хората, които никога няма да наложат мнение и ще изпълни всичко така, както сте се разбрали. Изключително любезен и възпитан човек, който знае, може и разбира материята наречена ел.китара. Това което направи с моята китара и ми угоди на всяка моя прищявка, най-вероятно нямаше да стане с друг лютиер. ...а чакането щеше да е безкрайно. ...за повече инфо цъкни на линка в подписа ми. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Belgarad Отговорено Юли 7, 2009 Share Отговорено Юли 7, 2009 Здравейте, научих много информация за лютиери, от различни градове,но малко кординати. Дайте конкретно адрес на ателие, тел. а не само, колко са добри. А имам и един въпрос. Искам да си занеса китарата на лютиер, с цел да я прегледа за да я "понастрой" тоест, да прегледа грифа, прагчетата, адаптерите, електрониката и след корекциите да извлека максималното звучене на китарата. При кой, в София може да стане това ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts