Jump to content
Българският форум за музиканти

ЛЮТИЕР - къде?


Recommended Posts

Направо към темата - къде в софия (е може и не само) има майстор който се занимава с електрически китари и басове. Ама да е добър (изпробван) Имам тук няколко инструмента дето имат нужда от инспекция и корекции. Ако знаете моля пишете ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих допълнил нещо към темата. Ако има хора в отделните градове, познаващи лютиери, защо не се направи една тема в "Изработка и реминт на музикални инструменти" със всички известни лютиери, за по-лесна ориентация на хората. "Тази тема може да седи във важно", и така да се вижда постоянно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Евтиме и аз тъкмо се сетих това да предложа. А даже може и да не са само лютиери а и всякакви майстори които се занимават в сферата на музиката и музикалните инструменти...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят човек за района на София при който винаги се обръщам за такива работи е Валери Градинарски - китариста на LZ. Работи на напълно нормални цени и е страшно добър - фактът, че при него инструментите си настройват много известни музиканти не само от София е красноречив. Ако някой иска координати да ми пише съобщение ще му ги дам. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търсачката не е за красота!

Ползвайте я!

Следващия който пише тема която се повтаря n-пъти ще получи наказание!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.