trektor Публикувано Април 25, 2006 Публикувано Април 25, 2006 Направо към темата - къде в софия (е може и не само) има майстор който се занимава с електрически китари и басове. Ама да е добър (изпробван) Имам тук няколко инструмента дето имат нужда от инспекция и корекции. Ако знаете моля пишете ....
Evtim Djerekarov Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Аз бих допълнил нещо към темата. Ако има хора в отделните градове, познаващи лютиери, защо не се направи една тема в "Изработка и реминт на музикални инструменти" със всички известни лютиери, за по-лесна ориентация на хората. "Тази тема може да седи във важно", и така да се вижда постоянно.
trektor Отговорено Април 25, 2006 Автор Отговорено Април 25, 2006 Благодаря Евтиме и аз тъкмо се сетих това да предложа. А даже може и да не са само лютиери а и всякакви майстори които се занимават в сферата на музиката и музикалните инструменти...
Telerig Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Моят човек за района на София при който винаги се обръщам за такива работи е Валери Градинарски - китариста на LZ. Работи на напълно нормални цени и е страшно добър - фактът, че при него инструментите си настройват много известни музиканти не само от София е красноречив. Ако някой иска координати да ми пише съобщение ще му ги дам.
Sad But True Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 За мен е интересно,дали някой знае във Варна дали има лютиер. Имаше един преди доста време ,бай Яни,ама ....
MDFk Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Търсачката не е за красота! Ползвайте я! Следващия който пише тема която се повтаря n-пъти ще получи наказание!
Recommended Posts