kiik Публикувано Юни 3, 2011 Публикувано Юни 3, 2011 Дойде му реда и на мойто кубенце - при включване изпращя здраво и продължително и....умря. Какво се прави сега - нямам идея какво му е, ползвал съм го 5 години най-предазливо, но му дойде времето май. Къде евентуално ремонтират такива, знае ли някой? Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 Хубаво ще да е да споделиш населено място за да може да ти се даде адекватен отговор Герги Цитирай
kiik Отговорено Юни 3, 2011 Автор Отговорено Юни 3, 2011 София де...тъжен съм и го пропуснах :-) Цитирай
Spaco Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 И моето даде фира, но след първата година. Пускам, чуват се някакви шумове, много слаб китарен сигнал... Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 Говорете с Парния Валяк (Parni_Valjak) или Дими (metalhammer) Герги 2 Цитирай
kiik Отговорено Юни 3, 2011 Автор Отговорено Юни 3, 2011 А има ли нещо като сервиз някъде за такива неща? Цитирай
L.K. Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 С тази схема в ръка във всеки сервиз за аудио техника ще ти свършат работата. Ремонтът е и по силите на напреднал любител. Вероятно проблемът е тръгнал от крайното стъпало TDA2050 и ще ти е необходим и късмет да не се натъкнеш на менте. Цитирай
kiik Отговорено Юни 4, 2011 Автор Отговорено Юни 4, 2011 .... във всеки сервиз за аудио техника... Например кой сервиз имаш предвид? Иначе четох наскоро дето имаше една тема за смяната на интегралната схема, но не си е работа да запоявам и да разпоявам сам..... Цитирай
deadman_walking Отговорено Юни 6, 2011 Отговорено Юни 6, 2011 Не е сложно, точно по същата схема се ориентирах и аз и си я смених сам. Все пак ако наистина не ти се занимава, и аз бих ти препоръчал (Parni_Valjak). Ако срещнеш проблеми с намирането на интегралата - пиши ми, аз си взех повече за всеки случаи . 1 Цитирай
kiik Отговорено Юни 7, 2011 Автор Отговорено Юни 7, 2011 Проблема при мен се оказа съвсем тривиален, но въпреки това според мен по-добре е човек да не пипа сам, когато не е уверен в дадена област. Обърнах се вече към Parni_Valjak и сега всичко е наред. Специални благодарности към него за любезното отношение и отделеното внимание! 1 Цитирай
Recommended Posts