ultramega Публикувано Юни 2, 2011 Публикувано Юни 2, 2011 На 28 май, събота, предаването “45 оборота в минута” се излъчи на живо от Концертното студио на Радио Варна. Специални гости с изпълнения на живо бяха музикантите от младата варненска фънк-рок група Funkaround, а към тях с музикална фънк/соул/джаз селекция изцяло от грамофонни плочи се присъедини и водещият на предаването – Добромир Мързов-Soulmate. Ето няколко парчета от участието ни в предаването “45 оборота в минута” : http://soundcloud.com/funkaround/sets/funkaround-live-radiovarna Имаме още доста работа по перфектното изпипване на нещата, както ще си проличи, но все пак бих се радвал да чуя мнения . Имах няколко издънки, но това са рисковете на живото предаване 3 Цитирай
yotzzo Отговорено Юни 2, 2011 Отговорено Юни 2, 2011 Много се кефя! Вече сте ми от любимите съвременни Бг банди, каквото и да значи това. Пожелавам ви много успехи, не спирайте! Ае! Чекаме ви у шопско с нетръпение! Цитирай
ultramega Отговорено Юни 2, 2011 Автор Отговорено Юни 2, 2011 Не знам, освен тебе нЕкой дали ни чЕка там, ама ше вземем да дойдем Цитирай
trendkiller Отговорено Юни 2, 2011 Отговорено Юни 2, 2011 Яко! Особено ме изкефи смяната на гуув на първото парче от суинги към пънкарската "No Doubt"-тип част. Китарата е трепач откъм саунд, партия и изпълнение. Може и мааалко по-суинги според мен. Единствената ми критика е към вокалите - нищо не разбрах от текстовете. От време на време хващам по някоя дума. Защо не помислите за български текст? Thanks for sharing, парчетата са про, няма спор! Цитирай
bgmttt Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 Не знам, освен тебе нЕкой дали ни чЕка там, ама ше вземем да дойдем Сметай че съм на първия ред... Цитирай
emo_tion1 Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 Изслушах всички парчета с кеф Последното обаче най-ме изкефи ( много надъхано ) а и саундът е супер като за лайв Цитирай
bateivo123 Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 Не знам, освен тебе нЕкой дали ни чЕка там, ама ше вземем да дойдем Ми освен че сте супер, да ти кажа чакаме Ви. И ние в шопско харесваме хубава музика. P.S. И мен най ме изкефи последното парче. Цитирай
ultramega Отговорено Юни 5, 2011 Автор Отговорено Юни 5, 2011 (Редактирано) Благодаря, за отделеното време и за мотивиращите думи Яко! Особено ме изкефи смяната на гуув на първото парче от суинги към пънкарската "No Doubt"-тип част. Китарата е трепач откъм саунд, партия и изпълнение. Може и мааалко по-суинги според мен. Единствената ми критика е към вокалите - нищо не разбрах от текстовете. От време на време хващам по някоя дума. Защо не помислите за български текст? Благодаря ти, за съществените забележки. За Бг текста- мислим го , но не ни се получава много успешно засега. И може би тук е мястото да разясня че, едното парче е без текст и не е на английски , а на измислен език. За "по- суинги " китара- и аз искам да е така, само трябва да поработя по въпроса и да го овладея достатъчно(само дето никога не се упражнявам ). Също бих искал да станем малко по категорични в ритмично отношение- нещо, което чух едва сега , когато ни записаха концерта. Редактирано Юни 5, 2011 от ultramega Цитирай
ultramega Отговорено Юни 16, 2011 Автор Отговорено Юни 16, 2011 Още едно парче от същия концерт, което в някакви по различни версии съм го пускал във Форума: Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 17, 2011 Отговорено Юни 17, 2011 + още един, дето ще дойде на концерта ви в Софето, дай Боже. Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 17, 2011 Отговорено Юни 17, 2011 В такава банда бих искал да свиря ! Поздравления за яката музика и успехи ! Цитирай
ultramega Отговорено Юни 18, 2011 Автор Отговорено Юни 18, 2011 Благодаря , Радвам се че музиката ви допада Качих още едно парче : Цитирай
Recommended Posts