muzicantini Публикувано Май 31, 2011 Публикувано Май 31, 2011 Поиграх си малко повечко и се случи това - http://soundcloud.com/muzicantini/burn 2 Цитирай
NURI Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 Ако целта ти е била да си посвириш собствени вариации на тема Burn oценката е максимална.Това е обаче едно от гениланите сола на Ричи и ако ще си правиш свои импровизации ,добре е да можеш да изсвириш оригинала първо.Аз често постъпван така-ако нещо ми харесва го "вадя" едно-към-едно и после когато знам идеята на автора мога и по-добре да импровизирам.Какъвто и да е твоят случай,супер похвално е старанието ти. Цитирай
TONY Отговорено Юни 1, 2011 Отговорено Юни 1, 2011 Чух и други твои неща. Подхода е такъв - да има собствен поглед. Което си е ОК. За това и wring that neck - си за шестица. На уайтснейк - спрямо горните две си за 5-ца, прекаляваш с повечко ноти. Хубавото, че малко излизаш в посока ненужен шред и лесно ще можеш да се коригираш. Марти Фрийдман, Дъг Олдрич и тн, хем свирят много ноти, хем няма нито една излишна, виш пилотаж. Ричи повече ти ляга , като стилистика. На Чайл ин тайм. Има да поработиш и на фразировката и на тона си. Както ще каже колегата ултрамега, бавно се свири по-трудно от бързо. Тук за мен оценката спрямо горните е четворка. Явно твоят подход е да вкарваш собствен пголед , което ти се получава. Според мен "бърн" и "нек"а си заковал и едва ли ще се получат по-добре. Ако ти дойде музата, направи пак другите две. А да, сподели с какво вадиш този добър Ричи тон? Цитирай
muzicantini Отговорено Юни 1, 2011 Автор Отговорено Юни 1, 2011 Crying in the rain изобщо не беше предвидено за публикуване, тепьрва предстои да се пражи като хората ;д. Child in time се оплеска миксьт и тоньт, сьщо ще се прави отново, аз затова не сьм ги публикувал. Винаги влагам твор4ество в това, което правя, не сьм сьгласен, 4е трябва да се свири 1 кьм 1, ако иска някои да 4уе оригиналното соло, ще си пусне оригинала. А и мисля, 4е самият Ritchie някога е свирил това соло отново като в оригинала. Тоньт го извадих с Epiphone LP Standart -> M-audio Fast Track - > Amplitube + още някой друг VST plugin. Цитирай
Heartman Отговорено Юни 1, 2011 Отговорено Юни 1, 2011 Жестоко си го изпраскал и това че вкарваш от себе си още повече ми харесва.Всеки може да извади заучени сола 1:1,ама това не е интересно и никой няма да разбере как мислиш и импровизираш. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юни 2, 2011 Отговорено Юни 2, 2011 Според мен , това е най-добрия кавър на Deep Purple тук. Като свирене, импровизация, идея. Цитирай
muzicantini Отговорено Юни 2, 2011 Автор Отговорено Юни 2, 2011 - бутнати китарите малко напред в микса и доукрасено второ соло. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Юни 2, 2011 Отговорено Юни 2, 2011 Браво, както ти го писах и по скайпа... ФЕН СЪМ ТИ! И с каквото мога помагам, ама вече май знаеш всичко което ти е нужно да си правиш записите Цитирай
Icarus Отговорено Юни 2, 2011 Отговорено Юни 2, 2011 Евалата, ман! Къртиш!!! Кефя се на подхода ти за правене на кавъри :cheers2: Цитирай
muzicantini Отговорено Юни 2, 2011 Автор Отговорено Юни 2, 2011 Мерси отново, мерси и на Стелиан (@yellow nEuphoria), че ми показва хватките в Кюбейса Цитирай
ultramega Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 Наистина е успешен опит и като изключим, че ми е втръснало да слушам кавъри на тези известни песни от 60-70-те г., си го барнал добре Цитирай
Slav Отговорено Юни 5, 2011 Отговорено Юни 5, 2011 (Редактирано) Страхотен кавър ... много добър тон, наистина добро свирене, поздрави!!! Редактирано Юни 5, 2011 от Slav Цитирай
Recommended Posts