Mairomaster Отговорено Юни 8, 2011 Отговорено Юни 8, 2011 Въпреки че не съм фен точно на такъв тип музика, много ме кефи как се е получило 1 Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юни 8, 2011 Автор Отговорено Юни 8, 2011 Yeeeeah ! Много се радвам, че в по-скоро ви харесва ! Снощи завършихме следващото ни парче, което се очртава да е още по-яко. Надявам се в най-скоро време да сме го записали Цитирай
Blagoy Nikolov Отговорено Юни 8, 2011 Отговорено Юни 8, 2011 Tова е станало яко, така че чакам с нетърпение и следващите! Успех! 1 Цитирай
MDFk Отговорено Юни 9, 2011 Отговорено Юни 9, 2011 Йекстра е станало, Ненчо! Евалас! Суровото звучене е плюс, създава нетипична атмосфера. Единствената забележка от моята гледна точка е може би на места трепрещия ти глас на по спокойните места в куплетите - на 1-2 места само, като че не е отпуснат напълно. Все едно не си искал да вкараш power - за разлика от припевите. Ама това е дреболия. Само в тоя дух! :thumbs_up: 1 Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 9, 2011 Отговорено Юни 9, 2011 На мен ми прилича като на песен на Audioslave ... така де харесва ми. Надявам се като комплимент да го приемете. 1 Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юни 10, 2011 Автор Отговорено Юни 10, 2011 Как няма да ми трепери гласа...първа песен и т.н. Цитирай
hriss Отговорено Юни 13, 2011 Отговорено Юни 13, 2011 Браво момчета, песента е супер, поздравления 1 Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юни 14, 2011 Автор Отговорено Юни 14, 2011 Благодаря ви много Снощи записахме барабани и бас за следващото парче, така че скоро ще има още от нас ! Цитирай
Recommended Posts