eL_NinYo Публикувано Май 30, 2011 Публикувано Май 30, 2011 Проекта се казва BREAKOUT, а парчето INSIDE. Приятно слушане и благодаря за отделеното време BREAKOUT - INSIDE p.s. - аз пея Ето линк към фейсбука ни : http://www.facebook....fficialBreakout 4 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Супер,много свежо парче, много пауър. Тъкмо слушам Come around sundown на KOL и се изкефих ,че и тук се правят такива парчета. 1 Цитирай
musician_girl Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Уау! Браво, страхотно е! Това е едно от първите парчета, които слушам, правени от хора от форума. СУпер е, направо кърти! 1 Цитирай
yordaniy Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 (Редактирано) Много приятно парче! Кога да чакаме следващото? Редактирано Май 31, 2011 от yordaniy 1 Цитирай
vane Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 Барабанките нещо ми звучат постно, от програма ли са? Иначе не е лошо парчето, успех. 1 Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 31, 2011 Автор Отговорено Май 31, 2011 Барабаните не са по програма, просто концепцията е да звучат така Цитирай
martist Отговорено Май 31, 2011 Отговорено Май 31, 2011 Браво! Поздравления! Лично на мен ми правят впечатление две неща: 1. Вокалът пее добре, но се опитва да вкарва някаква емоция (така да го наречем) и звучи не убедително и самият глас е нестабилен особено на куплетите. И има няколко фалшиви места... 2. Целият звук е малко "постен" така да го наречем. В такива парчета съм свикнал китарите и барабаните да ми откъсват главата, а тук си ги слушам спокойно. Всичко това го казвам само за добро. Оти у тоо оркестър има ного леб!!! Само да се пипнат някои неща и е перфектно. Но това е мое мнение де. Действайте. Чакам следващите песни 4 Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 31, 2011 Автор Отговорено Май 31, 2011 Вокала....съм аз хахаха Иначе мерси за забележките, идеята е да става по-хубаво, така че ги ценя Истината е, че искахме да звучи по-натурално, и нарочно не съм препявал някои места. Реално - това, което се чува е и ефекта, който умишлено сме търсили Благодаря за мненията, с тяхна помощ ще разберем какво да правим в следващите записи п.с. Марти - мн съм зле и вместо "+", цъкнах "-" на мнението ти докато го коригираме, да знаеш, че не е нарочно Цитирай
serengeti Отговорено Юни 2, 2011 Отговорено Юни 2, 2011 Евалата пичове парчето е къртач.Като цяло положителното ми мнение е 98%.Но както се казва "На вкус и цвет товаришч нет!!!" На мен ми се струва малко дълъг бриджа преди втория куплет,както и подложката на първата част на солото,както и с уа педала е прекалил колегата нещо. Публикувай и текста ако не е проблем. 1 Цитирай
yakiya Отговорено Юни 5, 2011 Отговорено Юни 5, 2011 A така де.Тембъра напомня на Явор от Гравити.Ко дори е по-жив. 1 Цитирай
ZVER0 Отговорено Юни 6, 2011 Отговорено Юни 6, 2011 Много добра, евала!! Вокалните хармонии много кефят. 1 Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юни 8, 2011 Отговорено Юни 8, 2011 Много добре е станало. Поздрави за добре свършената работа. Единствено ми се струва, че вокала е малко по-силен в куплетите. 1 Цитирай
Recommended Posts