jokeman Публикувано Април 24, 2006 Публикувано Април 24, 2006 (Редактирано) Можета да чуете песента ми на адрес MySpace Очаквам вашите мнения Дано да Ви хареса. Редактирано Април 24, 2006 от jokeman Цитирай
Stone Free Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Добре го даваш Приятно обедно настроение ми докара Радвам се, че и такива хора влизат тука, не само Също логото е много яко. Успехи! Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Много приятно наистина! Браво! Една препоръка - опитай малко да го разнообразиш с още ефекти тук-там щото така малко еднообразно става в един момент.. Успех! Цитирай
Pinky Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 С риск да обидя някого, това е най-готиното нещо, което съм чувал оттук от доста време. Мога ли да попитам на каква програма е правено? Цитирай
jFog Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 определено създава атосфера. ... без малко да се закълна че намирисва на тракер ...някой от ефектите ме върнаха в зората на рокенрола с тракери..ама няма де .Човека да си каже. Цитирай
jokeman Отговорено Април 25, 2006 Автор Отговорено Април 25, 2006 Правено е на FruityLoops 6 XXL, дообработвано на Acid Pro 6, в интерес на истината и в момента добавям някое и др нещо така че няма да има такова спиране на развитието. Аз много се гордея и с обложката хаха Цитирай
jokeman Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 (Редактирано) Изсвирих пианата наново и сега се получиха с доста по - добър трембъл и бистрота, като само най - основното дъно го оставих такова. Добавих и една нова идейка, на мястото на онази дупчица, ако все още има заинтересовани обнових в сайта песента и сега отново можете да влезете от тук: The Internal Laterna - When I Met God edit: @ Glacierise е чул новата версия Редактирано Април 27, 2006 от jokeman Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 браво човече много готина музика Цитирай
jokeman Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 Благодаря Наистина се радвам, че ви харесва Цитирай
Dushmanina Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Давай Стефо, смело напред в този дух! Цитирай
Recommended Posts