Ceco123 Публикувано Май 29, 2011 Публикувано Май 29, 2011 Привет! Не претендирам за някакви особени умения просто си поиграх с тези 2 сола. На места е импровизация (доколкото ми позволяват способностите) дано е слушаемо: She wolf She-Wolf End solo.mp3 Tornado of souls tornado of solos.mp3 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Имаш вкус към добри сола Между другото предпоследните ликове на Торнадото ги тапваш нали? Поне така ми звучи Цитирай
Ceco123 Отговорено Май 30, 2011 Автор Отговорено Май 30, 2011 ами да защото иначе едно че не стигам с пръстите на дължина и друго че дясната ръка не достига нужната скорост а така става мн мелодично според мен Цитирай
polaris Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 случайно да се казваш Мартин (шегувам се). Много ми харесаха изпълненията, наистина с тапинга е много яко! Цитирай
MrDeath Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Искаш ли един "хинт", за арпежите Не опирай палеца на грифа отзад. Така можеш да се разтегнеш много и фигурата сама по себе си вече не е толкова трудна. Цитирай
Ceco123 Отговорено Май 30, 2011 Автор Отговорено Май 30, 2011 Благодаря много за съвета. Наистина имам нужда от такива подсказки, защото никога не съм ходил на уроци и много такива дреболии се налага да достигам до тях с месеци мъчене по някакъв неправилен и усложняващ начин Цитирай
Recommended Posts