DeathZone Публикувано Януари 5, 2005 Публикувано Януари 5, 2005 Поствам тези няколко нещица,които съм правил почти да не кажа че изцяло на слушалки вкъщи,поради липса на монитори.Моля за вашите безмилостни критики. Скоро си взех едни слушалки евтини AKG K-66 ,и ми се струва,че се овътрих(прецаках), но все пак очаквам да ми кажете как ви се струват песньовките и не само като звуки микс,а и като цяло.Благодаря на всички предварително!!!!SORRY,НО ЗАСЕГА СЕ ВИЖДАТ САМО В BG!!!!AKO НЯКОЙ ИМА ДОБРА ИДЕЯ КЪДЕ ДА ГИ ПОСТВАМ,ТА ДА СА ДОСТЪПНИ ЗА ВСИЧКИ МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ!!!! Free_Emotion The_Spring_Dream Breaking_The_Mist Secret_Key Цитирай
Sandro Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 С удоволствие бих ги чул ама не ми отговаря тоя сайт...пак ще пробвам Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 Много много съжалявам , ще тъсиа някакво решение на този проблем.Ще опитам следобед да ги постна на друго място. Цитирай
synchu Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Пич, dude - ЛУД си п.с. Искам(е) албум!!! Шо не ги събереш 'сички на едно място и предходните, които беше постнал? Цитирай
Sandro Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 (Редактирано) :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: Страхотни са...виждам че имам доста да уча... И аз работя по няколко неща..в момента завършвам,ще ви ги пусна въпреки че не могат да се сравняват с вашите ..и като саунд и като музикално изпълнение Редактирано Януари 5, 2005 от Sandro Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 Благодаря на всички , искам само да кажа че търся вариант да поствам тея неща някъде дето ще могат да ги слушат и българи от чужбина.За сега нямам успех но ще го мисля тва.А иначе нека кажа няколко думи за тва как съм записвал тези интрументалчета.Ми позвал съм Cubase SX , Hypercanvas, SonicImplants Yamaha BluJay drums като soundfont, DSPFX и малко Groove Agent.Kitarite sa zapiswani direktno sys PODXT prez USB.Добавях малко дилей на солата.И накрая съм се опитал да мастерирам с T-Racks.Така или ина4е на някой места личи че съм все още на Вие не само с китарата но и скомпресора особенно за крайния микс , но ще гледам да ги поправя тези моменти.Надявам се всеки да каже какво не му харесва и как би го направил той , просто ми е интересно какво мислите. Цитирай
Delyan Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Ееееееее - най-сетне!!! Крайно време беше!!! :inlove: Човек, нямам думи просто. Жестоко!!! Много, много ми харесаха. А и приятно изненадваш в стилово отношение!!! БРАВО!!! :guitar: :violin: Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 Много ти благодаря и да знеш че още ми се ще да направим едно парче съвместно , а може да земем да викнем Налбантов за "Бригадир" на отряда )))) Цитирай
Delyan Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Много ти благодаря и да знеш че още ми се ще да направим едно парче съвместно , а може да земем да викнем Налбантов за "Бригадир" на отряда )))) Аз съм си за!!! Цитирай
MDFk Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 БАСИ!!!!!(5 ТериПра4етовски удивотелни)..4ове4е ти определено преореаваш нивата (ако мога да продължа идеята по-горе)...много яки пар4ета и като звук и като техника и мелодия..ае вси4ко е вери гуд.. Цитирай
MDFk Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Май са кефим на Симфъни Екс,а?Е,и ние!!! :guitar: Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Ами.. Абсолютен фаворит си ми от целия форм..само за да не кажа от цяла България . Личи си че докато си оправял звука си слушал парчетата на кофти озв. тела ама пък самите песни свалят секъв теракот . Цитирай
Recommended Posts