Freak on a Leash Публикувано Май 27, 2011 Публикувано Май 27, 2011 Скоро мисля да си купувам барабани stagg точния модел немога да си спомня понеже и в сайта и го няма, но за парите мисля, че си струва (690лв) без чинелите естествено. Искам да попитам какво ви е мнението за тази марка и дали трябва да потърся други ? Много съм ви благодарен предварително! A, да. Магазина е forte music. Цитирай
bobi123 Отговорено Май 27, 2011 Отговорено Май 27, 2011 (Редактирано) Лично аз не съм пробвал барабани Стаг, но от съфорумник знам че Стаговете стават единствено за първи барабани(ако няма пари за друго) или за домашни репетиции(същата история) Виж тези http://www.musicworld.bg/bg/c_42/i_27423/Mapex_VR5254_BL.html ... на същата цена са, без чинели, супер звук. Поздрави Редактирано Май 27, 2011 от bobi123 Цитирай
Freak on a Leash Отговорено Май 27, 2011 Автор Отговорено Май 27, 2011 да, знам ги. те са ми другия вариант. мерси за насоката Цитирай
MDB-1 Отговорено Май 27, 2011 Отговорено Май 27, 2011 По принцип съм басист и не обичам да пиша в другите раздели,но НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГРЕшКА!!!!!!съжалявам,просто не се здържах.Един приятел си ги купи и видях с очите си как за по-малко от година се разпаднаха,и сега няма нито пари за нови,нито има барабани!Държачи ,болтове(резбите),всичко се прецака,кожите...Боже ,то само името им кожи...ако питаш мен,отделиси ги тези парички някъде и продължавай да събираш,за 1000 -1100лв.има добри сетове на Sonor,Mapex,Yamaha,тук има достатъчно колеги барабанисти които ще те насочат,не прави грешката на моя приятел ,дане съжаляваш и ти!!!Поздрави и наздраве! 2 Цитирай
Freak on a Leash Отговорено Май 27, 2011 Автор Отговорено Май 27, 2011 Мерси много за съвета! Аз ще имам около 900,1000 лв просто исках леко по евтини за да ми останат некви пари и за чинели. Принципно свиря от една година, но съм още начинаещ защото само на уроци ходих и продължавам да ходя и така търся все още варианти и до края на юни трябва да взимам някакви защото не се издържа вече Цитирай
Al3ko Отговорено Май 27, 2011 Отговорено Май 27, 2011 и аз не се навирам много в други форуми, но името и въпроса ме накараха да те объркам с един приятел. Та друг приятел си взе стартър пака на Stagg и най-големите проблеми бяха с настройването на барабаните, от тогава ги дъни като невидял (определено свири по тях, имам предвид, че ги използва интензивно) и все още са на добро ниво. Но моето мнение е следното - вземи под голямо внимание съвета на bobi123, вземи си MAPEX-a, директно сменяш педала за кардан, а както ти каза - с останалите пари се снабди с чинели и стойки. С три думи - нищо не казах, но така или иначе проблема си беше решен вече Успех от мен! P.S. Ако MAPEX-a ги има в бяло/сребристо - по-добре ги вземи в такъв цвят - повярвай ми ефекта е по-добър от тотално черния комплект 1 Цитирай
bustard Отговорено Май 28, 2011 Отговорено Май 28, 2011 (Редактирано) Аз не съм барабанст, но бифшият барабанист на групата ми пробва Стагг и каза че не го кефели, та потърсихме и намерихме ето тези | http://www.thomann.de/gr/millenium_mx200_double_bass_drum_rock.htm | и беше много доволен, а са по ефтини! Редактирано Май 28, 2011 от bustard Цитирай
Freak on a Leash Отговорено Май 28, 2011 Автор Отговорено Май 28, 2011 хубав ли беше звука и с чинелите ли ги купи смисал както е на снимката дадено или ?! за MILLENIUM съм чувал че са голямо дърво ;д и че не стават много много. Може би от там идва ниската цена от лошото качество. Но можеби наистина ще направя така варианта с Mapexa! Цитирай
evans Отговорено Май 29, 2011 Отговорено Май 29, 2011 за 1050лв можеш да си купиш yamaha-gig maker,вярно това е най-ниският клас на yamaha,ама е yamaha.Можеш да видиш и тама,май и при тях най-ниската серия беше към 1000лв. Цитирай
Freak on a Leash Отговорено Май 29, 2011 Автор Отговорено Май 29, 2011 Благодаря за предложенията ако някои има идеи още няма да откажа, но и за помоща досега съм благодарен! Цитирай
mike_portnoy Отговорено Май 29, 2011 Отговорено Май 29, 2011 Ако това са първите ти барабани взимай Милениума, който колегата bustard предложи. От musicworld ще ти го доставят на цената, която виждаш без да плащаш доставка. Да не говорим, че в цената има и чинтели. Забрави за Stagg, хардуера е много калпав, стойките не са масивни, просто не си заслужава. Втория вариант е Мапекса, като вземеш за останалите пари чинелки и кардан. Излиза ти с около 200-300 лева повече, но барабаните и хардуера са по-добри. Успех! 1 Цитирай
Freak on a Leash Отговорено Май 29, 2011 Автор Отговорено Май 29, 2011 да първи ще са ми, но мисля че варианта с мапекса ще е по добър а за чинели какво бихте ми препоръчали и всъщност в този комплект влиза ли фуса или единия чинел или само барабани и стойката?! като този комплект е 678лв ще ми останат около 200 лв някъде Цитирай
mike_portnoy Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 (Редактирано) Ето ги твоите чинели: http://www.musicworld.bg/bg/c_113/i_26593/SABIAN_SBR_First_Pack.html За толкова пари толкова, и без това в комплекта на Мапекса нямаш повече стойки. Редактирано Май 30, 2011 от mike_portnoy 1 Цитирай
Freak on a Leash Отговорено Май 30, 2011 Автор Отговорено Май 30, 2011 мерси много и едно наздраве и от мен Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Спред мен идеята е добре, действай! Цитирай
Recommended Posts