Jump to content
Българският форум за музиканти

Freak on a Leash

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Freak on a Leash's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. мерси много и едно наздраве и от мен
  2. да първи ще са ми, но мисля че варианта с мапекса ще е по добър а за чинели какво бихте ми препоръчали и всъщност в този комплект влиза ли фуса или единия чинел или само барабани и стойката?! като този комплект е 678лв ще ми останат около 200 лв някъде
  3. Благодаря за предложенията ако някои има идеи още няма да откажа, но и за помоща досега съм благодарен!
  4. хубав ли беше звука и с чинелите ли ги купи смисал както е на снимката дадено или ?! за MILLENIUM съм чувал че са голямо дърво ;д и че не стават много много. Може би от там идва ниската цена от лошото качество. Но можеби наистина ще направя така варианта с Mapexa!
  5. Мерси много за съвета! Аз ще имам около 900,1000 лв просто исках леко по евтини за да ми останат некви пари и за чинели. Принципно свиря от една година, но съм още начинаещ защото само на уроци ходих и продължавам да ходя и така търся все още варианти и до края на юни трябва да взимам някакви защото не се издържа вече
  6. да, знам ги. те са ми другия вариант. мерси за насоката
  7. Скоро мисля да си купувам барабани stagg точния модел немога да си спомня понеже и в сайта и го няма, но за парите мисля, че си струва (690лв) без чинелите естествено. Искам да попитам какво ви е мнението за тази марка и дали трябва да потърся други ? Много съм ви благодарен предварително! A, да. Магазина е forte music.
  8. какво ще кажете за тези : http://www.musicworld.bg/bg/c_42/i_27424/Mapex_VR5254_BY.html и тези : http://www.thomann.de/gb/millenium_mx500set_drumset.htm
  9. ами малко увеличам парите на 800 ,900 защото ще посъбера малко още преди да си взема.Ако някой има идеи смисъл за барабани с добър звук. Аз свиря като цяло метал парчета и прочие, ако помагам с тази информация да ме ориентирате..
  10. Здравейте, свиря на барабани от година и мисля вече да си взема собствени. Досега съм ходил на уроци и понякога ходя в репитиционни. Въпроса ми е какви барабани да си взема, но проблема ми е че нямам много финансова възможност тоест до около 600 , 700 лева. Ако може да ми препоръчате модели или поне магазини ?! Благодаря ви предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.