Jump to content
Българският форум за музиканти

Doug Aldrich Rocket Fuel ефект


Recommended Posts

Искам да попитам дали някой го е пробвал и къде в България може да се намери този ефект? Единственото място на което го намерих е този сайт http://www.majikboxusa.com/pedals.html .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както добре е описано на сайта - не може да се намери. Има си списък на дистрибуторите (вкл. в Германия и Холандия) - ако не е от някой от тях - си го поръчваш от производителя.

По света има няколко хиляди производителя на поръчкови ефекти, усилватели и китари. Повечето не могат да се намерят и пробват в България (и доста други страни по света).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На "сляпо" да си поръчаш не е много приемливо,но да ти кажа че нашия МАЙСТОР наречен Никифена,прави също много яки ефекти

и най важното можеш да ги чуеш и пробваш тук в България на живо.Имах щастието да пробвам негови ефекти , по нищо не отстъпват пред тези в магазините,все пак пръстите на тези музиканти са които вадят този готин звук който чуваш по тези рекламни клипове.Огледай се първо в България.Също Кольо-К във "фукня" е дал клипове с педали, а на него можеш да вярваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От една година работя със С-амп от ники фена и съм много доволен от него, но искам да пробвам този ефект. Ако Ники може да ми направи ефект по тази схема съм готов да го купя :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.