Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Сега ще направя обявата,а снимки няма да мога да ка4а-не съм толкова добре с компютрите,кйто се интересува,ще пращам по пощата.

Влизаш в www.photobucket.com и си правиш регистрация и можеш да си качваш колкото си искаш снимки.Даже като са ти големи ти ги намалява;).Ако не ти се занимава можеш да ми ги пратиш и на мен;)аз съм отвреме на време безделник:между 12 и 3 през ноща,защото тогаз нема как да се свири:(

Мерси за предложението,приятелю :( Ще се възползвам :P А ако искаш да свириш и през ноща,направи си един репетиционен сет-глухи барабани и си ти 4овекът :P А мастъре,ако мен питаш колко струват,смятам,4е към 200-300 би трябвало да е цената на тези марки,но все пак зависи.Ако е по-запазен комплекта и е ъпгрейднат в някои отношения-примерно кожи,4инели,добър педал.....тогава,по-специално един Тактон,би струвал пове4е/за Амати не говоря/ защото и разликите в звука са ясни.Не знам за вас,но поне на мен пове4е ми допада Тактон като звук,в сравнение с Амати.Но каквото и да е,това са добри,а и най-достъпните стартови барабани,в България :)

Отговорено
Ти колко мислиш,че струват едни скапани Амати или Тактон ?

не по-малко от 250,аз мойте ги продадох за 200 щото бяха супер зле,за един добре поддържан тактон със здрави стойки и здрави чинели макар и трова(между другото,райда трова не е ПЪЛЕН боклук) спокойно може да се шитне за 350 ако е в отлично състояние.

в момента сглабям един стар тактон, на който само обръчите и машинките които са му сменени струват 100 кинта тъй че ще му искам към 250- 300 когато е готов нищо че е без "чинели" и "стойки":(

изобщо,под 250 никой не дава дори и пълни боклуци :read:

Отговорено (Редактирано)

Ще те конфронтирам.Преди две години купихме сет амати 20",12",16"с барабанче(дървено) за 50лв.Включваше и фус машина и една бохава стойка заедно със креш 17" амати и фус мешан между трола и амати,некъде към 15",а и стойка за барабнче даже си имаше.Абе супер оферта.Барабаниста беше закъсал за пари и им искаше 100,а аз преброих колко имах и му казах,че имам 50 и той се нави. :( Сега даже докарват и някъкъв звук,защото тогава бяха с шит кожи,но сега си звучат,нищо че седят в мазето пенсионирани.Най-яката функция им е цветът:златни са със някакви много ретро черти.Абе все едно на Абба първият сет барабани. :(

Сори за офф топика.

Редактирано от bonzo
Отговорено

Катско,ако нямаш машинки за Тактон,ще ти дам,стига да продам барабаните.Просто няма да ми трябват и ще ти ги подаря.Ина4е ако не успея да ги продам,за всеки слу4ай ще трябват резервните 4асти.

Отговорено

Ще те конфронтирам.Преди две години купихме сет амати 20",12",16"с барабанче(дървено) за 50лв.Включваше и фус машина и една бохава стойка заедно със креш 17" амати и фус мешан между трола и амати,некъде към 15",а и стойка за барабнче даже си имаше.Абе супер оферта.Барабаниста беше закъсал за пари и им искаше 100,а аз преброих колко имах и му казах,че имам 50 и той се нави. :( Сега даже докарват и някъкъв звук,защото тогава бяха с шит кожи,но сега си звучат,нищо че седят в мазето пенсионирани.Най-яката функция им е цветът:златни са със някакви много ретро черти.Абе все едно на Абба първият сет барабани. :(

Сори за офф топика.

копеле,тва е частен случай,говориме по принцип колко вървят нещата,щото някои хора са взимали 550 кинта за амати ама тва не е показателно,нали?

Отговорено

Ще те конфронтирам.Преди две години купихме сет амати 20",12",16"с барабанче(дървено) за 50лв.Включваше и фус машина и една бохава стойка заедно със креш 17" амати и фус мешан между трола и амати,некъде към 15",а и стойка за барабнче даже си имаше.Абе супер оферта.Барабаниста беше закъсал за пари и им искаше 100,а аз преброих колко имах и му казах,че имам 50 и той се нави. :beer: Сега даже докарват и някъкъв звук,защото тогава бяха с шит кожи,но сега си звучат,нищо че седят в мазето пенсионирани.Най-яката функция им е цветът:златни са със някакви много ретро черти.Абе все едно на Абба първият сет барабани. :P

Сори за офф топика.

копеле,тва е частен случай,говориме по принцип колко вървят нещата,щото някои хора са взимали 550 кинта за амати ама тва не е показателно,нали?

Да бе аз просто да се изфукам ;):)

Отговорено

Има и хубави Амати и Тактон,аз лично съм виждал такива,които заслужават и 300-350лв. но съм виждал и достамизерни(също съм и имал),които например не позволяват корекция на положението на томовете,с ръждясали болтове и т.н и т.н.

За всякакви такива барабани - 200лв. макс ! Другото си е набутване !

Отговорено

Абе да ви споделя...:) Вече казах, че съм мноого запален по барабаните, обаче нямам такива...Всъщност, видяхте какви имам:) Та съм решил да си копувам. Съветват ме ако ще сабирам пари, да е за ново. Обаче едва ли ще събера много пари, ми се иска да свиря скоро на нещо...Вие какво ме съветвате?