Jump to content
Българският форум за музиканти

Ситуация


Recommended Posts

Разглеждаме следната ситуация - интерестно ми е колко ще ми излезе сет , в който да има каса с кожа(и) , барабанче , алт (или два по възможност) , флуортом , фус машина с капаците и краш (по възможност +райд) . Става дума за сравнително най-скапаните амати , тактон или подобни , тенекии за чинели/капаци . Само за хардуера имам една "претенция" - да не е ор ръждясала арматура и заварки :) . Да не получа порицание ще кажа - еми става дума за основно "обучение" - да стават за луек съпровод на моята "банда" - аз , брат ми и компа :) ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

много груба грешка - това трябваше да е в "Барабани" , ама не знам къде съм объркал ...

 

 

Простено ти е, случва се :)

Редактирано от MDFk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обади се на Пепи или Крум и питай там. Много е относително колко ще ти излезе един сет. Зависи кой го продава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май ще се принудя да си продам репетиционния комплект Тактон :headbang: Но е по-голям и с пове4е стойки и 4инелки и ще му искам 300,за да се продаде по-бързо.Разбира се,ще му направя снимки и ще постна обява с вси4ки спецификации.Но сигурно на теб ще ти трябва нещо по-малко и по-евтино.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май ще се принудя да си продам репетиционния комплект Тактон :) Но е по-голям и с пове4е стойки и 4инелки и ще му искам 300,за да се продаде по-бързо.Разбира се,ще му направя снимки и ще постна обява с вси4ки спецификации.Но сигурно на теб ще ти трябва нещо по-малко и по-евтино.

А какво включва твоя ?

 

Значи - нали ме разбрахте ? Става дума за сет+чинели и хардуер ... Може и чифт палки . За 100-200 лева може ли да се намери нещо такова ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А като звук прекалено ли са зле ? Ако ще бият на лигени и тенжери , по-добре да използвам гореспоменатите ... Хем без пари , хем ще са "Две в едно" :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се реша,ще пусна обява и снимки.Но независимо,4е ми е репетиционен комплекта...репетиционен е за мен,за пове4ето хора в БГ-концертен,така 4е,не знам.Поживьом-увидим :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега ще направя обявата,а снимки няма да мога да ка4а-не съм толкова добре с компютрите,кйто се интересува,ще пращам по пощата.

Влизаш в www.photobucket.com и си правиш регистрация и можеш да си качваш колкото си искаш снимки.Даже като са ти големи ти ги намаляваB).Ако не ти се занимава можеш да ми ги пратиш и на мен:)аз съм отвреме на време безделник:между 12 и 3 през ноща,защото тогаз нема как да се свириB)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.