Dilian Nedev Публикувано Април 21, 2006 Публикувано Април 21, 2006 Разглеждаме следната ситуация - интерестно ми е колко ще ми излезе сет , в който да има каса с кожа(и) , барабанче , алт (или два по възможност) , флуортом , фус машина с капаците и краш (по възможност +райд) . Става дума за сравнително най-скапаните амати , тактон или подобни , тенекии за чинели/капаци . Само за хардуера имам една "претенция" - да не е ор ръждясала арматура и заварки . Да не получа порицание ще кажа - еми става дума за основно "обучение" - да стават за луек съпровод на моята "банда" - аз , брат ми и компа ... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 21, 2006 Автор Отговорено Април 21, 2006 (Редактирано) много груба грешка - това трябваше да е в "Барабани" , ама не знам къде съм объркал ... Простено ти е, случва се Редактирано Април 21, 2006 от MDFk Цитирай
imperor Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Обади се на Пепи или Крум и питай там. Много е относително колко ще ти излезе един сет. Зависи кой го продава. Цитирай
Katsko Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 400 да речем за нещо мизерно,включва всичко Цитирай
eL_NinYo Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 400 са много за скапан сет Амати или Тактон - 200 Цитирай
vihro Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Май ще се принудя да си продам репетиционния комплект Тактон Но е по-голям и с пове4е стойки и 4инелки и ще му искам 300,за да се продаде по-бързо.Разбира се,ще му направя снимки и ще постна обява с вси4ки спецификации.Но сигурно на теб ще ти трябва нещо по-малко и по-евтино. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 Май ще се принудя да си продам репетиционния комплект Тактон Но е по-голям и с пове4е стойки и 4инелки и ще му искам 300,за да се продаде по-бързо.Разбира се,ще му направя снимки и ще постна обява с вси4ки спецификации.Но сигурно на теб ще ти трябва нещо по-малко и по-евтино. А какво включва твоя ? Значи - нали ме разбрахте ? Става дума за сет+чинели и хардуер ... Може и чифт палки . За 100-200 лева може ли да се намери нещо такова ? Цитирай
eL_NinYo Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 за скапан сет Амати или Тактон - 200 в цената се включват хардуеъра и култовите чинели Трова Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 А като звук прекалено ли са зле ? Ако ще бият на лигени и тенжери , по-добре да използвам гореспоменатите ... Хем без пари , хем ще са "Две в едно" Цитирай
vihro Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Като се реша,ще пусна обява и снимки.Но независимо,4е ми е репетиционен комплекта...репетиционен е за мен,за пове4ето хора в БГ-концертен,така 4е,не знам.Поживьом-увидим Цитирай
GrandMasterD Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 (Редактирано) Кога ще буликуваш снимките vihro? Редактирано Април 22, 2006 от GrandMasterD Цитирай
vihro Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Сега ще направя обявата,а снимки няма да мога да ка4а-не съм толкова добре с компютрите,кйто се интересува,ще пращам по пощата. Цитирай
bonzo Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Сега ще направя обявата,а снимки няма да мога да ка4а-не съм толкова добре с компютрите,кйто се интересува,ще пращам по пощата. Влизаш в www.photobucket.com и си правиш регистрация и можеш да си качваш колкото си искаш снимки.Даже като са ти големи ти ги намалява.Ако не ти се занимава можеш да ми ги пратиш и на меназ съм отвреме на време безделник:между 12 и 3 през ноща,защото тогаз нема как да се свири Цитирай
Spaz Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 за скапан сет Амати или Тактон - 200 в цената се включват хардуеъра и култовите чинели Трова кой тровиш? Цитирай
Recommended Posts