Ex74 Публикувано Май 18, 2011 Share Публикувано Май 18, 2011 Здравейте, можете ли да ми дадете идея за софтуер с който мога да прекарам сигнал през устройство (от line out на саунд картата примерно) и да го върна на входа ѝ, което да ми покаже изкривяванията който създава устройството във веригата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
serengeti Отговорено Май 18, 2011 Share Отговорено Май 18, 2011 Има различни VST плъгини кои платени кои безплатни.Сещам се за waves paz analyzer също и reaper има някои вградени.Само зависи дали сигнала който ще мериш ще е от 20-20 khz. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Май 18, 2011 Share Отговорено Май 18, 2011 (Редактирано) Въпросът е прекалено отнесен. Спектралният анализатор не дава директен отговор за всеки тип изкривявания. Изкривяванията са много и различни. За какви изкривявания става дума? По кой стандарт? Редактирано Май 18, 2011 от Parni_Valjak Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ex74 Отговорено Май 18, 2011 Автор Share Отговорено Май 18, 2011 Явно не съм много на ясно, но примерно искам да сложа един Boss NS-2 между изхода и входа на картата и да засека честотните изкривяванията които дава когато е включен. Повлиях се от факта, че въпросният гейт "смуче" тон и ми е интересно да видя една спектограма кое, как "смуче". Надявам се ме разбрахте. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Май 19, 2011 Share Отговорено Май 19, 2011 http://audio.rightmark.org/index_new.shtml 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ex74 Отговорено Май 19, 2011 Автор Share Отговорено Май 19, 2011 Благодаря за линка! А ето и резултати: frequency response noise level total harmonic distortion Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts