Diane Публикувано Май 17, 2011 Публикувано Май 17, 2011 Привет на всички! Казвам се Даяна и съм нова. Започнах с пиано, когато бях на 4, а после спрях, поради родителско несъгласие. В прогимназията се запалих по рока и реших, че ще свиря на барабани, но си останах с искането. Затова пък китарата беше компромисен вариант и така вече трета година. Наскоро се върнах към пианото (божествен инструмент впрочем). Иначе съм вокал и китара/клавирни на четиричленната школна (засега) група "Betwixt". Композирам в двата любими стила- класика и рок. Силно ми въздействат Марта Аргерих, Скарлати, Рахманинов, Моцарт, Ян Тиерсен, Skillet... Зa мое съжаление няма представител на рода, който да се е занимавал с музика, така че не зам откъде съм го наследила. Относно образованието..уча в езикова гимназия с мисълта да взема немска езикова диплома. Чуждите езици и медицината ме влекат, но не колкото това, да седна и да пиша ноти. Цитирай
SICCREW Отговорено Май 17, 2011 Отговорено Май 17, 2011 (Редактирано) евала за всичко ,което правиш,страхотна си ,браво!! Пожелавам ти да настигнеш David MeShow и успех занапред ! Редактирано Май 17, 2011 от IgniteAll Не цитирай предходни коментари, моля. :) Цитирай
Diane Отговорено Май 17, 2011 Автор Отговорено Май 17, 2011 Благодаря много! Радвам се, че се присъединих към форума! Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 17, 2011 Отговорено Май 17, 2011 Добре си ни дошла. Да слушкаш, да четеш и да питаш ако нещо не е ясно. Цитирай
iliev.p Отговорено Юни 21, 2011 Отговорено Юни 21, 2011 (Редактирано) IgniteAll -Еее, бъди нежен, все пак е дама. Редактирано Юни 21, 2011 от iliev.p Цитирай
Steppenwolf Отговорено Юни 27, 2011 Отговорено Юни 27, 2011 Добре дошла! Би ми било приятно да чуя някои от по-класическите ти идеи, макар и да не съм почитател на Марта - намирам някои от интерпретациите й на Шопен за твърде сладникави, - а пък в контекста на нашето време не съм особено съгласен с мнението на Моцарт от подписа ти - то преди всичко отразява класическия период и асоциираните с него естетически виждания, дори религиозно повлияни. Но и музиката еволюира, та днес музикалното изкуство и представата за него са много по-обширни и пъстри спрямо конвенциите на миналото. Не мисля, че наличието на музикант или друг тип в рода е от толкова голямо значение за нечии качества в наследствения смисъл на думата, колкото за чисто културната обусловеност: детето е като горещ метал,податлив на оформяне от средата. Човекът е гъвкав и многопластов, а качествената почва може да бъда засята с много неща. Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 28, 2011 Отговорено Юни 28, 2011 iliev.p, не разбрах какво имаш предвид, но както и да е. Много се надявам да си го казал, за да блеснеш пред дамата и да затапиш грубия басист, който обижда с всяка една буква, която е написал! В този форум хората стават странни когато пише момиче. Една камара народ стават покровителствени, защитнически настроени, заграждат си територийката. Хайде това да не е поредната тема от този тип!!! П.П. Това, което написах като първи коментар в тази тема беше написано с усмивка на лицето и без никакви лоши чувства. Просто така говоря и се държа когато ми е ОК в душата. Ако някой има проблеми с това нека ми пише на лично съобщение, а не да ми създава дискомфорта да му се карам пред всички в чужда тема! Не бързайте с изводите, за да не стават грешки! 2 Цитирай
fifcho Отговорено Юли 4, 2011 Отговорено Юли 4, 2011 Здравей, гледам, че си забравила да напишеш можеш ли да готвиш мислим, че тва е основно при дамите. По специално за мекици ме интересува моа ли да прайш :) 2 Цитирай
Christian Ivailov Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 евала за всичко ,което правиш,страхотна си ,браво!! Пожелавам ти да настигнеш David MeShow и успех занапред ! Него дори и Чък Норис неможе да го настигне Цитирай
Recommended Posts