the_gorer Публикувано Април 21, 2006 Публикувано Април 21, 2006 Буквално преди часове стартира официалният форум на GP. Регистрирайте се и бъдете от първите. Цитирай
the_gorer Отговорено Април 21, 2006 Автор Отговорено Април 21, 2006 А ето го и линкчето: http://gp.manky.org/forum/ Цитирай
the_gorer Отговорено Април 21, 2006 Автор Отговорено Април 21, 2006 Не бе, сериозно - регистрирай се. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 (Редактирано) отвсякъде рулира, ако не бях в БГ щях да се чудя как такива като Гошо от Почивка и Дражето са се изградили като такива формени олигофрени, затъпяли до максимум едит: между другото ако случайно се пропуснали Печени Момчета - Супер Гот Ми е - задължително го чуйте, също е много стабилно парче. също и Гангстера - Рапът е магия Редактирано Април 22, 2006 от kitaratapesho Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 сега си ги преслушах всичките от тези култови герои и определено Печени Момчета са ми фаворити........ това е нечовешко просто Цитирай
the_gorer Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 За хиляден път обяснявам, че GP няма нищо общо нито с Дражето, нито с "Търново картел", нито с "Печени момчета" и прочее олигофрени. Става дума за абсолютно различни неща. Цитирай
the_gorer Отговорено Април 23, 2006 Автор Отговорено Април 23, 2006 Горера стана фенка Хаха, че аз съм им фен(ка) от 2001 насам. Цитирай
niki123bg Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 (Редактирано) Мале, мале... Вчера чух за първи път тази невероятна музика, но ужасно ми се спеше и не можах да споделя колко съм ""очарован"". Какъв талант. Какво чудо Иначе квартал "Почивка" не съществува. Има спирка "Почивка", а квартала се нарича "Бриз" (местност Св.Никола). Кварталът е основно застроен с нови блокчета и малко не ми се вързват с тази старa дървена дограма която се вижда по снимките, но може и да има и такива постройки. Така и не успях опозная този квартал като хората. едит: Ето на какво попаднах Официален сайт на Гошко от Почивка: http://gpsite.tk/ Гошко от Почивка във Wikipedia: http://bg.wikipedia.org/wiki/GP Редактирано Април 23, 2006 от niki123bg Цитирай
NitroBGA Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Вижте секцията "Lyrics" в сайта, на "Легендата" .... Боже....колко мъка има по тоя свят... Цитирай
the_gorer Отговорено Април 24, 2006 Автор Отговорено Април 24, 2006 Сайтът е як- на него GP и другите артисти от "Змей рекърдс" разкриват лицата си за пръв път пред широката аудитория. Не знам дали има квартал "Почивка", не познавам Варна, но предполагам, че е близо до некъф друг квартал "Възраждане", защото тази местност се споменава в над 10 техни парчета. Цялата хава с GP е на бъзик, а ако не беше силният му източен акцент и лоша постановка на гласа, мисля, че нещата му щяха да звучат доста по-добре от тези на Мишо Шамара и другите български хип-хопъри. Скиви ква рима: Източна част, Жоро Пи е пак със вас. Може да съм луд, но не съм капут като Робин Худ. Чу ли, темерут? В Шеруудската гора пушиме от най-яката трева. Жорко е отворко, Разбра ли, мухоморко? Ще те наблюдавам зорко. Чу ли ме, змиорко? Тежко ти и горко, ако се ебаваш с Жорко. Или Много аз ги моля да изиграят свойта роля Тези секси сладурани искат да са добре ебани От "Възраждане" ли са? Едва ли. Там има само чували заспали. Грозновати, дебелати - да ги ринеш със лопати. Кърти миффкочи. Цитирай
niki123bg Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Възраждане е съвсем близо до Владиславово и двата квартала са бая далече от Почивка/Бриз - направо на срещуположният край на Варна Цитирай
Recommended Posts