023023023 Публикувано Април 21, 2006 Публикувано Април 21, 2006 ...или по-точно как си учите солата?И какъв е най-добрият начин за заучаването им.По-добре ли е първо да се свирят бавно или направо жега??? Мярси предварително Цитирай
black_waltz Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 повтаряш го много пъти на по-бавно темпо и тогаа вдигаш, иначе само ще си мажеш Цитирай
023023023 Отговорено Април 21, 2006 Автор Отговорено Април 21, 2006 Мерси много и само Енсиферум Цитирай
SomeoneElse Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Няма логика да се свирят направо бързо, щото бързината идва със свиренето Трябва ти време да ти свикне ръката/ръцете на движението, а това става с бавно свирене в началото...особено ако си говорим за sweep picking и големи и "разперени" арпежи Цитирай
Telerig Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Връзката "мозък - лява и дясна ръка" е най важна защото мисълта ти е много по бърза от реакциите на нервната и на мускулната система и е необходимо много тренировки в бавно темпо за да научиш ръцете да се движат със същата скорост в синхрон без да стане мазало. Затова мисли бързо действай бавно и не си мисли че нищо не става. То става неусетно само време трябва Цитирай
023023023 Отговорено Април 21, 2006 Автор Отговорено Април 21, 2006 Мерси!!!Почти се бях отчаял... Цитирай
Overdrive Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 ами ти и да искаш няма как отначало да ги почнеш бързо, тъй като няма да стане нищо. Най добрия начин - почваш бавно, повтаряш 1 милион пъти и изведнъж забелязваш, че си взел да ги правиш бързо Цитирай
Stranen Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Много важно е да използваш метроном при свиренето на сола.И наистина трябва много търпение и постоянство за да се нау4иш да свириш бързо. Цитирай
ALBIREO Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Много важно е да използваш метроном при свиренето на сола.И наистина трябва много търпение и постоянство за да се нау4иш да свириш бързо. :read: Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Абе деа знам аз си мисля ,че освен че трябва да се свирят бавно..... Човек трябва да кара степаловидно.....демек не може да свириш от 5-6 месеца и да сядаш да учиш солата на Стив Вай ,Сатриани....Петручи.....Малмстийн...... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Ами, можеш съвсем спокойно да хванеш да ги учиш, ама не и да ги свириш . Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 ...или по-точно как си учите солата?И какъв е най-добрият начин за заучаването им.По-добре ли е първо да се свирят бавно или направо жега??? Мярси предварително Ми,аз за да си го науча солото,требе да съм го измислил(което не ми се отдава много),значи хващам си един мотив/линиа на импровизация и се забавлявам по трасето.. По-добре е първо да се научиш да мислиш(чуваш) кво свириш,без значение бързо или бавно,тя жегата сама ще си дойде..не насилвай нещата Цитирай
Overdrive Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 е за да си го измислил преди тва трява да знаеш некви гами, скали и т.н. и да ги свириш добре Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 ее и на мене ми помогнахте. аз си мислех че трябва да свиря отлкова бърз колкоот песента която се опитвам да свиря-и така свиря си солото на when a blind man cries в което има само един бърз момент и се опитвам да го изсвиря бързо като ричи а не става. тва означава че ако сега пчна да го свиря бавно след време ще мога и бързо? Цитирай
MDFk Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 Твърдо ДА. Горе си е написано пределно ясно. :read: Цитирай
Recommended Posts