manowar168 Публикувано Май 13, 2011 Публикувано Май 13, 2011 Професионално записан предпоследният ни концерт http://www.youtube.com/watch?v=E5_Bfw_-opI Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Май 13, 2011 Отговорено Май 13, 2011 Ами, честито... А колко време сте работили по парчето? Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Май 14, 2011 Отговорено Май 14, 2011 Колко пари ви взеха в тва студио, че микса е ебаси злето.. без да се дракам Цитирай
manowar168 Отговорено Май 15, 2011 Автор Отговорено Май 15, 2011 Записа е правен на живо, в зала, затова. Цитирай
Heartman Отговорено Май 15, 2011 Отговорено Май 15, 2011 Жестока версия сте напраскали с това соло на клавир ме разбихте и китарата е добра,абе всичко ме кефи.Вярно записа не е невероятен ама все пак е лайв. Цитирай
TONY Отговорено Май 22, 2011 Отговорено Май 22, 2011 Този клавир - не. За да се вкара клавир в това парче , ще трябва да е от някой майстор и с готин звук. И не с такава свирка, като от снимката. Това не е актуално още от аз като бях тинейджър..... Съвет -клавириста да се дръпне максимално назад. Почти да не свири ще е най добре. Може би само за соло по в края.И то едно. Прекалено сте го разтеглили. Китариста - браво! Цитирай
polaris Отговорено Май 22, 2011 Отговорено Май 22, 2011 Браво, много ми хареса Но и аз мисля, че клавира не е за тази песен (ама солото е яко). А китарните сола ваши ли са си? Цитирай
Recommended Posts