pentecost Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Колеги,въоръжен съм със звукова карта m-audio delta 1010lt,имам и миксер с фантомно захранване.Смятам да записвам вокал у дома и за целта съм се спрял на този микрофон: http://eshop.bg-audio.com/Studijni-Mikrofoni/Behringer-C-1.html Изборът ми се дължи на финансовото ограничение,а питането ми е дали с тази налична техника и този микрофон мога да постигна задоволително качество,да речем 4-5 по шестобалната система Благодаря ви предварително за мненията. Цитирай
мегатон Отговорено Май 12, 2011 Отговорено Май 12, 2011 Здравей! С тази налична техника и този микрофон можеш да постигнеш задоволително качество,да речем 4-5/дори и повече/по шестобалната система.Успех! Цитирай
stoqn shaikov Отговорено Май 12, 2011 Отговорено Май 12, 2011 Да работи спокойно техниката ти напълно достатъчна! Успех! Цитирай
Mairomaster Отговорено Май 12, 2011 Отговорено Май 12, 2011 И аз се бях спрял на този бюджетен микрофон, по финансови причини пак. И поне по ревюта в нета и спецификации никак не изглеждаше зле. И защо говоря в минало време ли? Ами след като в началото на януари го поръчах от бг аудио, още не са ми го пратили. Един път им се обаждах - Ще ви го пратим утре. Да ама не... Звъня пак - Амии неможахме да го пратим, утре вече го пращаме. Пак не... 3-тият път - Изчерпали са се бройките, след 4 дена пристига доставка и ви го пращаме. Звъня след седмица - Амии още не сме правили поръчка, до 1 седмица ще направим. Звъня след 2 седмици, човека хич не ме помни - Ами то правихме разчистване на склада, ще проверим дали има налични бройки и ще ви се обадим ако има и ще ви го пратим. Та аз още си чакам микрофона, писна ми да звъня, токувиж ти ако поръчаш сега, няколко месеца след мене, ще дойде твоя преди моя. И така, ако го вземеш микрофона, похвали се дали те кефи Цитирай
L.K. Отговорено Май 12, 2011 Отговорено Май 12, 2011 Ти техника ще събереш, ама помещение имаш ли? Цитирай
pentecost Отговорено Май 13, 2011 Автор Отговорено Май 13, 2011 В домашни условия ще записвам,постарал съм се що годе да поизолирам стените частично че да не стааа много "баня" Цитирай
StresT Отговорено Май 14, 2011 Отговорено Май 14, 2011 Първият ми микрофон беше такъв,като цяло вади добри вокали,но помисли за напред да земешнещо друго Цитирай
Recommended Posts