master_gamgee Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 сори за новата тема, не намерих къде да постна това често срещам един проблем, та искам да го споделя с админите. Предполагам че може и да го знаят и да работят по него, но все пак целта ми е само да помогна. Мисля че има някакъв проблем с поддръжката на sql базите данни на форума (доколкото разбирам). Често (почти всяка вечер) форумът изчезва (поне при мен) и вместо него излиза следното съобщение: SQL ERROR An error occured with the SQL server: празно поле This is not a problem with IP Board but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above. Това трае около 10-на или повече минути (не съм си правил труда да засека точно) и после се оправя. Цитирай
bo_yan Отговорено Май 11, 2011 Отговорено Май 11, 2011 На мен също ми се случва понякога- дай сега да си разплетем чорапите.... Цитирай
misterj Отговорено Май 12, 2011 Отговорено Май 12, 2011 Нормален проблем при споделен хостинг. Като превиши натоварването и реже достъпа. Цитирай
master_gamgee Отговорено Май 12, 2011 Автор Отговорено Май 12, 2011 баа, не съм тръгнал да се заяждам или да се намирам на работа, само сигнализирах ей сега отивам да си разплета терлиците Цитирай
musicman Отговорено Май 12, 2011 Отговорено Май 12, 2011 Знам за този проблем и се опитвам да намеря решение. Не съм сигурен, че е от хостинга обаче. Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 12, 2011 Отговорено Май 12, 2011 И аз не мисля, че е хостинга. По-скоро базата данни вероятно зацикля и има нужда от repair. Идея си нямам какво е, но просто реших и аз като "капацитет" да драсна два реда в тази тема. Цитирай
master_gamgee Отговорено Май 12, 2011 Автор Отговорено Май 12, 2011 знам от опит че при смяна на SQL и PHP версията на хостинг сървъра понякога стават различни бради, макар че нямам идея конкретно от платформата за нашия форум, и съответно как е изградена и как бачка Цитирай
bo_yan Отговорено Май 12, 2011 Отговорено Май 12, 2011 ^ Т`ва лафче с "бради"-те за кой ли път добре ти се получава Цитирай
rockfire Отговорено Май 12, 2011 Отговорено Май 12, 2011 И при мен се получава понякога и като сменя 3-4 браузера го отнася доставчика съоветно... Цитирай
misterj Отговорено Май 12, 2011 Отговорено Май 12, 2011 Ами звъннете до хостинга (ако е български) и го питайте защо форумът е паднал. Те ще си кажат. Цитирай
Recommended Posts