IgniteAll Публикувано Април 21, 2006 Share Публикувано Април 21, 2006 Колеги, тъй като повечето от вас са музикално грамотни и знаете онез неща дет се драскат на петолинието, затова мисля, че това програмче ще ви се хареса. Безплатно е, има тоновете машини и дава възножност и за свирене в реално време. На мен ми върши работа и за мастеринг освен за всичко останало BuzzOfficialSite Има невероятна гъвкавост и съм убеден, че клавиристите сред вас и не само те, ще се зарадвате доста на това фрий творение, което се работи вече няколко години. Малко е особено за работа в началото, но като се свикне, не похващам друг софтуеър. Приятни тестове! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dieaway Отговорено Май 30, 2006 Share Отговорено Май 30, 2006 ...аз също от 2-3 години не мога да пипна друго освен Jeskola Buzz... ...обществото им е супер силно.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Misunderstood Отговорено Май 30, 2006 Share Отговорено Май 30, 2006 Интересно. Заинтригувахте ме..... В момента я тегля Защо не разясните още малко... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Май 30, 2006 Share Отговорено Май 30, 2006 Ами бива си го що-годе. Преди много време го ползвах замалко и го бях разгледал. Да не са вкарали и score editor? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexthegreat Отговорено Май 31, 2006 Share Отговорено Май 31, 2006 ..верно..може ли малко повече инфо, че четох и не разбрах. а от скрийншотовете ми причерня..те като за управление на атомна електроцентрала направо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
scaldor Отговорено Май 31, 2006 Share Отговорено Май 31, 2006 Йескола - не Джесколаз това е на Оскари най стария ник доколкот си спомням в оригинала има и удивителна накрая Юха Турунен може да потвърди Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Юни 1, 2006 Share Отговорено Юни 1, 2006 Тази програма free ли е??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Юни 1, 2006 Share Отговорено Юни 1, 2006 Free била!!! Тегля... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hellfire Отговорено Юни 1, 2006 Share Отговорено Юни 1, 2006 а от скрийншотовете ми причерня..те като за управление на атомна електроцентрала направо именно ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts