ultrazone Публикувано Април 20, 2006 Публикувано Април 20, 2006 Мили колеги, :hello: дайте някакъв сносен хор за тоя софт. В Туинс-а не можах да открия точно това, само FM7-sounds, ама никой не го сийдва и докато го сваля ще минат 1-2 години !!! Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Имам голяма колекция от пачове за FM7 но не знам дали има хорове вътре щото не съм ги слушал всичките - за да го направя ще ми трябват сигурно месеци.. А ти ако искаш хорове, що пък точно от FM7 искаш да ги изкараш? Много по-добре ще е ако ползваш семплирани истински.. Има доста библиотеки със семпли ама май имаше и тема за това тук някъде.. А ако искаш синти-звучащи хорове, примерно си сложи Hypersonic 2 там мисля, че имаше.. Ако все пак държиш точно на FM7, се обади след празниците да ти ги метна пък ти се рови, може и да откриеш.. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 http://www.syntheway.net/ Там имаше, мисля, такъв модул. Ще трябва обаче да си го купиш - никъде няма кракове. Цитирай
ultrazone Отговорено Април 21, 2006 Автор Отговорено Април 21, 2006 Е, благодарско, ама чак пък да го купувам............ :think: . Той не ми трябва за професионална работа, може да пробвам с търсене на крак или сериал. Цитирай
ALBIREO Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 В момента тегля 9 ДВД-та с хорове на East West Цитирай
Recommended Posts