Black Bird Публикувано Май 10, 2011 Публикувано Май 10, 2011 Здравейте! Къде в Пловдив могат да ми изрежат пластмаса за пикгард с лазер и да имат и материал при тях. Правя една китара Хонер и пластмасата е пукната и износена. Благодаря ви! Дими Цитирай
Yves Отговорено Май 10, 2011 Отговорено Май 10, 2011 (Редактирано) Ето от тук материал МикроАСУ За лазер има един на Авксентий Велешки от страната на сточна гара, където са наредени сексшоп, магазин за дограма, аудио сервиз и т.н. Там обаче не знам как стои въпроса с чертежа. Има и едни до хотел Родопи, които обаче искат чертеж на autocad... Редактирано Май 10, 2011 от Yves Цитирай
bluelemon Отговорено Май 10, 2011 Отговорено Май 10, 2011 Понеже и аз щях да си режа мисля че тук ставаше работата и имаха плексиглас. Пластмаса не знам дали имат. Иначе имат лазер и CNC рутер и мисля че ги бях питал за фрезер да направят скосяване под 45°. Все пак звънни да питаш. http://gravastudio.eu/ А тук продават плексигласи и пластмаси, но не знам дали режат парчета geko.bg Цитирай
Black Bird Отговорено Май 10, 2011 Автор Отговорено Май 10, 2011 Тия фирми нищо не им разбрах от сайтовете Мерси за линковете сега ги разглеждам. Цитирай
Linchpin Отговорено Май 10, 2011 Отговорено Май 10, 2011 Материал можеш да намериш в "Partners"- намира се от южната стране на моста на Герджика вдясно (преди вулканизатора), срещу "Викиват". Рязането е малко по- сложно, зависи дали имаш векторен чертеж на пикгарда или ще се копира по някакъв начин. Какво представлява пикгарда? Ако можеш качи снимки. За лазерно рязане или друг вид CNC обработка ще ти трябва векторен чертеж. Има една фирма за реклами, която се намира зад бившата "Техническа книжарница", чувам много добри отзиви за тях, но не ми остава време да отида до там, ако искаш- питай там за рязането и върни информация тук, ще ти бъда благодарен. Цитирай
Recommended Posts