Zlatanov Публикувано Май 8, 2011 Share Публикувано Май 8, 2011 (Редактирано) Колеги, в нощта на 5.05 срещу 6.05.2011г. е изчезнала китарата ми Ibanez RG350dx-wh(бяла) от репетиционната в Казанлък... Сериен номер: 060614982 Отличителни белези: отчупено парче дърво отзад - до женския жак, обелена боя отдясно до тремолото, ръжда по адаптерите и болтовете... Ако случайно някой от вас попадне на нея, нека ми пише... Поздрави, Иван Златанов 0883394353 - 0895032372 Редактирано Май 8, 2011 от Zlatanov 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zeratuL_x Отговорено Май 8, 2011 Share Отговорено Май 8, 2011 Дано китарата се намери в най-скоро време! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Май 8, 2011 Share Отговорено Май 8, 2011 Успех и дано последиците за виновника/виновниците бъдат жестоки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Май 8, 2011 Share Отговорено Май 8, 2011 Дано се намери, аз също обещавам да се оглеждам. Кво става с тия крадци на китари бе.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Май 8, 2011 Share Отговорено Май 8, 2011 Еее стига бе, Ванка... Да ги еба в лекетата! Дано си намериш китарата! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Май 8, 2011 Автор Share Отговорено Май 8, 2011 Интересното в случая е, че от всички неща там (барабани, 2 баса, 3 китари, пауър миксер, колони, кубета, ефекти) липсва само китарата, която е най-скъпа като себестойност, като изключим барабаните... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Май 8, 2011 Share Отговорено Май 8, 2011 Значи някой може да си я е "взел" за лична употреба. Дано съвестта го изяде и да не може да я погледне даже... Дръж ни в крачка с това как ще се развият събитията Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mairomaster Отговорено Май 8, 2011 Share Отговорено Май 8, 2011 Еее и в Казанлък ли почнаха да се крадът китари, тцтцтц... Ръцете да им изсъхнат. А репетиционната сте я намерили разбита ли, как е станало? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Май 8, 2011 Автор Share Отговорено Май 8, 2011 Еми официалната версия е, че е влизано през прозореца, някой е забравил да му сложи райбера, уж... Но има прекалено много нелогични неща в момента се изясняват... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A40 Отговорено Май 10, 2011 Share Отговорено Май 10, 2011 Пич, незнам дали си викал полиция, но от това също има ползза. На мене ми откраднаха китара малко преди нова година. Извиках полиция, те записаха и днес ми се обадиха ,утре да отида с документите на китарата в районното. А дано да са я намерили. Дано и твойта и всички останали откраднати китари да се намерят !!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iliev.p Отговорено Май 10, 2011 Share Отговорено Май 10, 2011 Послушай колегата от предния пост,може да имаш късмет,да ти открият китарата,когато най малко се надяваш те тогава се справят добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Май 10, 2011 Автор Share Отговорено Май 10, 2011 Още в петък ходих в полицията... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iliev.p Отговорено Май 10, 2011 Share Отговорено Май 10, 2011 Сега остава да чакаш.Кажи и на приятели които знаят китарата да се оглеждат. УСПЕХ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts