Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Колеги,

в нощта на 5.05 срещу 6.05.2011г. е изчезнала китарата ми Ibanez RG350dx-wh(бяла) от репетиционната в Казанлък...

Сериен номер: 060614982

Отличителни белези: отчупено парче дърво отзад - до женския жак, обелена боя отдясно до тремолото, ръжда по адаптерите и болтовете...

Ако случайно някой от вас попадне на нея, нека ми пише... :(

Поздрави,

Иван Златанов

0883394353 - 0895032372

Редактирано от Zlatanov
Отговорено

Дано се намери, аз също обещавам да се оглеждам. Кво става с тия крадци на китари бе.... :thumbdown:

Отговорено

Интересното в случая е, че от всички неща там (барабани, 2 баса, 3 китари, пауър миксер, колони, кубета, ефекти) липсва само китарата, която е най-скъпа като себестойност, като изключим барабаните...

Отговорено

Значи някой може да си я е "взел" за лична употреба. :angry:

Дано съвестта го изяде и да не може да я погледне даже...

Дръж ни в крачка с това как ще се развият събитията

Отговорено

Еее и в Казанлък ли почнаха да се крадът китари, тцтцтц... Ръцете да им изсъхнат. А репетиционната сте я намерили разбита ли, как е станало?

Отговорено

Еми официалната версия е, че е влизано през прозореца, някой е забравил да му сложи райбера, уж... Но има прекалено много нелогични неща в момента се изясняват...

Отговорено

Пич, незнам дали си викал полиция, но от това също има ползза. На мене ми откраднаха китара малко преди нова година. Извиках полиция, те записаха и днес ми се обадиха ,утре да отида с документите на китарата в районното. А дано да са я намерили.

Дано и твойта и всички останали откраднати китари да се намерят !!!!

:cheers2:

Отговорено

Послушай колегата от предния пост,може да имаш късмет,да ти открият китарата,когато най малко се надяваш те тогава се справят добре.