Jump to content
Българският форум за музиканти

Коя китара да купя


Simo2

Recommended Posts

За тия пари отиваш в Динакорт и си избираш което ти хареса,но вземи някой който разбира от китари да те консултира на място в магазина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си нупя ли пакет, като този

 

http://shop.visiarts.net/bg/catalog.html?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=5573&category_id=213

 

или ще излезе скъпо?

 

Взимай Епифона, но само китарата защото кубето не ми се струва много готино.Tя китарата сигурно е 230-260 лева и ако към остатъка който се пада някъде 100-130 лева добавиш още малко (60-70) лева можеш да вземеш примерно Fender Mustang 1 с всякакви ефекти, пресети, абе подходящо за всякакъв стил музика :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един приятел имаше СТАГ I300 чисто нов си го зе от въщия сайт. Беше отврат бавен гриф гадна форма на тялото като талпа неможеше да се сетъпне добре а за адаптерите дане говорим особено бриджа страшно мазало. И 100 лв да струва не бих си взел стаг. Според мене за тея пари до 300 лв поразгледай в форума и си вземи нещо настаро от рода на Cort-X6,Ibanez,ESP. Ще имаш китара от по висок клас на сносна цена. Наскоро си взех Cort X11 от тук на много добра цена а китарата е като нова .

 

Успех! :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Еми гледай сега, аз бих си вэел третата (STAGG I300-GBK), защото е най-универсалната. Впоследствие по тежките неща ще ти омръзнат и ще те закефят Pink Floyd, Ерик Клептън и т.н. и тогава ще ти трябва китара и за тях, таэи ще ти свърши чудесна работа както за по-леки така и за по-тежки парчета ;)

Редактирано от IgniteAll
Моля, използвай стандартно форматиране на текста!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ и зашо тя е "най-универсална"? И първия Корт, който е писал е H-S-S, иначе двете китари са почти еднакви. А и зашо пък по-тежките неща да му омръзнат? Може да стане точно обратното и пича да почне да свири дет метъл, ти откъде знаеш? Плюс това да не гоеорим, за това, колко хубави неща се казват за Стаг-вете.

За да не съм съвсем оф-топик искам да кажа на автора, че е най-добре да пробва китарата и да си я хареса, или поне да бъде с някой "разбиращ" приятел.

  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ами аз под "кефят ме по-тежки неща" разбирам, че МОЖЕ БИ и дет го кефи. А за китарите - двойният бридж адаптер му дава достатъчно остър тон за дет рифове, докато да може омекоти с нек адаптера, докато при първата... виждам дет само с ефект :S

Редактирано от IgniteAll
Моля, използвай стандартно форматиране на текста И НЕ цитирай предходни коментари! Запознай се с правилата на форума!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти точна китара пич ... за всичко става, перфектна е според мен и е по-добра от тези които си изреди по-горе.Малко по скъпичка е, но си заслужава !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Stagg L320-GBK е подходящата китара за метъл.

 

Гибсънска форма, fixed bridge, 24.75 инчова скала със set-neck, solid alder body, два отворени humbuckers = идеален вариант за ниски настройки с плътни баси.

 

Good luck! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеите,искам да си купя електрическа китара, но не знам каква.РАзглеждах и харесах тези

 

http://www.musicworl...g_S350_MBK.html

 

http://www.musicworl...g_M370_MBK.html

 

http://www.musicworl...g_I300_GBK.html

 

http://www.musicworl...g_L320_GBK.html

 

http://www.musicworl...t_G210_MIC.html

 

http://www.musicworl...rt_X_1_RDS.html

 

кажете коя е най-добра (това ми е първата електрическа китара) или препоръчайте друга.

 

Благодаря предварително!!!

 

Cort X-1-RDS

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Причината да затворя тази тема смятам, че е ясна. Това не е раздел за консултации за покупки. Понеже съм докачлив когато съм се ровил и явно съм си губил времето защото новите във форума никак не искате да четете пращам този линк за пореден път:

 

Информационна тема!!!

 

В Интернет има тоновете ревюта на китари, в магазините никой няма да те върне когато си отшъл да пробваш и вероятно да купиш!

 

Поздрави,

Вик

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.