KeRRANGKid Публикувано Май 6, 2011 Публикувано Май 6, 2011 http://www.emgpickups.com/products/category/148/1 Интересно Предстои да разберем дали ни пробутват украсен EMG 81, или папа Хет наистина е замислил нещо. Не обичам активните адаптери, но Джеймс не може да се лъже Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 Ако примерно сравняваме сигначърите на Закк Уайлд и на Кери Кинг, то тия на Кери имат преамп система,а от тия на Закк "файда нема" защото май са обикновен комплект 81 и 85.Може в тези на Джеймс и да има някой преамп,въпреки че солира на 2 песни по 30 секунди от целия сет. Цитирай
serengeti Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 Интересно Предстои да разберем дали ни пробутват украсен EMG 81, или папа Хет наистина е замислил нещо. Не обичам активните адаптери, но Джеймс не може да се лъже Наистина е замислил да натрупа някоя кинта май.Не съм забравил още бащинските призиви на Sonisphere. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 Да бе ,200 пъти каза The Metallica Family От вчера свиря с EMG-та, оказах се по-приятно изненадан отколкото очаквах,но ако става дума за Джеймс...нека си сложи Gibson 500T и 496R Цитирай
Svanio Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 сравняваме сигначърите на Закк Уайлд и на Кери Кинг, то тия на Кери имат преамп система,а от тия на Закк "файда нема" защото май са обикновен комплект 81 и 85 Точно така Поне и аз съм на това мнение. Пак по мое мнение-*бати продажниците, какво са се хванали всички да си правят sig. pickups После, след проба, виждаш, че са му сложили буустър и други такива и още 50$, че пише името на... Пълни глупости Същото стана и с SD Blackouts, направиха един хубав адаптер, веднага почнаха да вадят после "разновидности" Ако някой съфорумник металикахолик се сдобие с тези адаптерчета няма да е лошо да сподели мнение Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 Lord Shredulous, дефинирай ''обикновен комплект'', ако може Цитирай
Yves Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 (Редактирано) Ако става въпрос Zakk Wylde сета до скоро беше по-евтин като сет, отколкото ако си купиш отделно два адаптера....в момента единичните май малко са паднали и цените са изравнени. За на Кери сета е пък е съвсем малко оскъпяването спрямо всички елементи поотделно, така че за 50$ е смешно да се говори. JH сета най-вероятно е различен единствено с външния вид и с това, че е 81/60, какъвто нямаше досега. Едва ли ще си позволят да изменят характерното в самите адаптери. Аз лично съм фен и на EMG и нa JH, така че ако са на разумна цена с кеф бих си ги купил Редактирано Май 7, 2011 от Yves Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 Lord Shredulous, дефинирай ''обикновен комплект'', ако може http://www.emgpickups.com/products/category/6/1 Aдаптер + wiring системата никакви преампове,афтърбърнъри,стоманени полюси към него. Между другото някой ползвал ли е единичните EMG? Изглеждат интересни Цитирай
Trysth Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 На мен ми е интересно, че не е уточнено точно какво представляват адаптерите. Пише, че уж са по-различни от стандартния 81/60 сет, ама не пише каква точно е промяната, което е леко странно. Цитирай
Svanio Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 Сетът на Zakk са си просто 81/85, затова не разбирам за каквъ сигничър говорим при него, дано да не направят така и с JH, тъй като и аз предполягам, че ще ги напудрят визуално и вероятно ще е нестандартен като комбинация сет. Аз когато си взех адаптери 81/85 отделно бяха по-евтини от сета на Zakk, факт, купих ги от Австрия. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 (Редактирано) Сетът на Zakk са си просто 81/85, затова не разбирам за каквъ сигничър говорим при него, Комбинацията между двата адаптера 81/85 е сигничъра. и т.н. дребни разлики в потовете. Редактирано Май 7, 2011 от EAmechaniX Цитирай
Yves Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 (Редактирано) Сетът на Zakk са си просто 81/85, затова не разбирам за каквъ сигничър говорим при него, дано да не направят така и с JH, тъй като и аз предполягам, че ще ги напудрят визуално и вероятно ще е нестандартен като комбинация сет. Аз когато си взех адаптери 81/85 отделно бяха по-евтини от сета на Zakk, факт, купих ги от Австрия. То и сигначър китарите са си просто нормални спецификации на отделните компоненти, но в комбинация предпочитана от артиста. Mалко неща са напълно уникални. За цената е възможно, не претендирам за всеобхватност. Аз говоря за цени единствено от thomann.de Редактирано Май 7, 2011 от Yves Цитирай
Svanio Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 @EamechaniX Това го разбирам, аз обаче заради други изпълнители си взех тази комбинация, после видях, че има сет на Zakk с тези адаптери и ми стана мноогоо като видях, че са същите, че и по-скъпи и при положение, че тази комбинация я е имало и преди се издразних, че само защото са на брадатия са по-скъпи @Yves, точно затова, заради тези спесификации си мислих, че ще има нещо по-така при Zakk, ама няма Като си вземе някой тези адаптери да се изфука задълже Цитирай
liquid_death Отговорено Май 7, 2011 Отговорено Май 7, 2011 Аз имам ZW set, отделно от него имам 81, ЕМГ СА, ЕМГ С.Зак Уайлд или не, 81 си е 81.При JH сета пише че адптерите са нови по звук. Иначе някой питаше за синглите: ЕМГ СА - алнико магнит, по-силен аутпут от ЕМГ С, повече ниски и високи.Хубав сингъл звук комбиниран с възможността да ползваш дълъг кабел до ампа(все пак са активни).Гилмор не може да се е излъгал Цитирай
Recommended Posts