Danihell Публикувано Април 18, 2006 Публикувано Април 18, 2006 Здравейте! Искам да зачена темичка за изгледа на един усилвател, комбо, кабинет. Малко екстравагантност в съвременните строги черни усилватели или пък във черните усилватели с винтидж луук Та конкретно на мен ми са любопитни по-нестандартни цветови решения, нещо малко по крещящо, също ще се радвам на някоя по-завъряна форма, ако на някой му е направила впечатление. Целта ми е да се позанимая и да разкрася едно комбо, та бих искал да изплагиатсвам нещо :twisted: Всъщност винаги е добре да видиш какво са правили и мастърите преди да се захванеш. Мерси, ще се радвам, ако някой се е прехласнал по нещо, да го сподели! Цитирай
Overdrive Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 пробвай нещо розово към лилаво - онова дето в Виндовса го пише "МАГЕНТА" и най добре да е металик Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Извинявай , ама като чуя розово и светлолилаво се сещам само за едни хора , дето уж са от един пол , ама те си мислят , че са от друг Цитирай
Overdrive Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 Извинявай , ама като чуя розово и светлолилаво се сещам само за едни хора , дето уж са от един пол , ама те си мислят , че са от друг хехе ими за да се забелязва веднага трябва да е нещо което е ярко и наситено. Бях гледал едни сини Маршал Супер Леад и много ме изкефиха как изглеждат. Имаше един сайт дето изработват кутий в интересни цветове за известни усилватели/кабинети на много "приемливи" цени, само че не го помня Цитирай
Nikifena Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 http://www.markbass.it/ ме кефят http://www.moollon.com/ също Всичко останало което е готино е DIY Н-аудио също имат як дизайн Цитирай
thurston Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 real men wear pink! най-добре в кашон от банани да е ампа. или от портокали, вж. Orange amps. Цитирай
Recommended Posts