Black Bird Публикувано Януари 4, 2005 Публикувано Януари 4, 2005 http://www.cmusicforum.com/dimitar/BluesTweedTubeHalls.mp3 какво мислите? как е саунда....?! Китарата е записана с АМТ "Tweed Sound"- Fender Simulaciq + "Tube halls" Tube with Real Tube Reverb, Delay, Chorus.... effects Директно в СаундКартата Цитирай
synchu Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 (Редактирано) Купи си Fender Strat и тури 13-ки е извода joke-а настрана ама с тези ефекти блуса ше звучи трепач Иначе бих разкарал коруса и бих смъкнал около 80- 130 Хц, както и около 2-2.5КХц за китарата специалн'у'... че ми из-piercy ушит'и' (въпреки че съм с "тапички", ако и вече да са спешъл "closed" type такива от Коледа насам -мноо як саунд вадят бтв). абе АМТ си упрафляват, както съм казал още отдавна...! Редактирано Януари 4, 2005 от synchu Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 4, 2005 Автор Отговорено Януари 4, 2005 Купи си Fender Strat и тури 13-ки е извода joke-а настрана ама с тези ефекти блуса ше звучи трепач Иначе бих разкарал коруса и бих смъкнал около 80- 130 Хц, както и около 2-2.5КХц за китарата специалн'у'... че ми из-piercy ушит'и' (въпреки че съм с "тапички", ако и вече да са спешъл "closed" type такива от Коледа насам -мноо як саунд вадят бтв). абе АМТ си упрафляват, както съм казал още отдавна...! Мерси ама хорус няма ! просто ефекта има и хорус в него "Тубе Халс" И питах за целия саунд п.с. ...дам малко реже китарата ахах :green: Цитирай
synchu Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Е начи щом няма корус дефинитивно доста режее китарата Ми добре си звучи ама пак бих му смъкнал баса на целия микс и компресията на ка'ц'ата. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 4, 2005 Автор Отговорено Януари 4, 2005 (Редактирано) Е начи щом няма корус дефинитивно доста режее китарата Ми добре си звучи ама пак бих му смъкнал баса на целия микс и компресията на ка'ц'ата. Ама по принцип ... или щото е блус :green: да не се окаже че усилвам ниските щото не ги чувам...... за ниските просто ме кефеше че най после чувам бас и съм го усилил Бас-китарата де Редактирано Януари 4, 2005 от Nalbantov Цитирай
synchu Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 басовете по принцип, касата 'щото е блус Цитирай
Sandro Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 На мен пък мнохо ми харесва саунда....направо си ме кефи.. За намаляване на бас и дума не може да става...тогава нищо няма да излезе.. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 На мен пък мнохо ми харесва саунда....направо си ме кефи.. За намаляване на бас и дума не може да става...тогава нищо няма да излезе.. Мерси! Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 мене ми харесва ефекта,може би малко мътен ми се вижда,ама малко,аз бих го изцъклил съвсем леко, a иначе и аз мисля,че тря'а да направиш касата малко по-натурална,а не напудрена и малко да намалиш баса...Ама много малко - да кажем от 1-2 dB най-много.Ина1че мога да кажа,че толкова взискателно на т'ва малко миксче само защото свириш с много яко чувство...И просто не може да не се търси перфектното)) модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
synchu Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 мене ми харесва ефекта,може би малко мътен ми се вижда,ама малко,аз бих го изцъклил съвсем леко, a иначе и аз мисля,че тря'а да направиш касата малко по-натурална,а не напудрена и малко да намалиш баса...Ама много малко - да кажем от 1-2 dB най-много.Ина1че мога да кажа,че толкова взискателно на т'ва малко миксче само защото свириш с много яко чувство...И просто не може да не се търси перфектното)) Точно това визирам и аз! It's Blues в крайна сметка !! :D :green: Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 мене ми харесва ефекта,може би малко мътен ми се вижда,ама малко,аз бих го изцъклил съвсем леко, a иначе и аз мисля,че тря'а да направиш касата малко по-натурална,а не напудрена и малко да намалиш баса...Ама много малко - да кажем от 1-2 dB най-много.Ина1че мога да кажа,че толкова взискателно на т'ва малко миксче само защото свириш с много яко чувство...И просто не може да не се търси перфектното)) :inlove: Къде си бе братко! Мерси за словата Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Ся и Джони Уинтърс на опашката за помощи, а?... Цитирай
Black Bird Отговорено Април 19, 2005 Автор Отговорено Април 19, 2005 Ся и Джони Уинтърс на опашката за помощи, а?... http://www.cmusicforum.com/dimitar/TweedSound3.mp3 http://www.cmusicforum.com/dimitar/TweedSound.mp3 Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Да живей; абе ти какво работиш, ако не е в музикалния бранш, ти пращам мутри да те поотупат... VIVAT! :hello: Цитирай
Recommended Posts